Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 18-latka

Ból podczas seksu...

Polecane posty

Gość 18-latka

Zwracam się do dziewczyn: Czy któraś z Was odczuwała ból na początku swoich przeżyć seksualnych? Jeśli tak to czy to z czasem minęło? W moim przypadku tylko 2 razy na około 20 nie odczuwałam bólu.

Gość tatiankka.
Fajnie się prowadzisz!!!

Gość 18-latka
Ludzie czy wyście powariowali? Jestem z chłopakiem ponad rok i chyba mam prawo??? Proszę o odpowiedzi ludzi, którzy mają mi coś mądrego do powiedzenia!

Gość różnie bywa
dajcie jej spokój,jej sprawa, od kiedy i jak często się bzyka.żal wam czy co?.ja tez tego nie popieram,że tak młodo teraz się zaczyna,ale na nią nie wyjeżdżam z tekstami. mnie też czasami boli,najczęściej po okresie,bo jestem sucha i odzwyczajona wtedy. to normalne.na początku współzycia też raczej normalne.

Gość 18-latka
Ok, ale czy to mija powiedzmy z czasem?

Gość wyeksploatowana sunie
:P a coooo

Gość 18-latka
A jeśli chodzi o mój wiek, to powiem Wam, że w dzisiejszych czasach jestem 'stara' jak na rozpoczęcie współżycia... Nie znacie ludzi...

Gość Reanataaaaa
Musisz sie zbadac czy nie masz endometriozy,przy tej chorobie odczuwa sie bol przyy stosunku,opisz cos wiecej,to Ci pomoge..:)

Gość 18-latka
Endometrioza???? Co to takiego? Jeju, ale mnie przestraszyłaś;(

Gość różnie bywa
wcale nie jesteś stara. teraz wszystko zależy od tego,na ile człowiek da się (lub nie da0 presji otoczenia,równieśników,mediów..kolorowe pisma,koleżanki opowiasdające niestworzone historie,czego to nie robią ze swoimi chłopakami... tak teraz jest. tylko granica wieku takich sytuacja spada i spada,bo młodizseż nie ma innych tematów do dyskusji. nie generaqlizuję. znam jeszcze kilka dziewic z magistrem! atrakcyjne,nie zadne paszczury. po prostu trzeba umieć czekać,na to,na co warto czekać.ty stwierdziłaś,że już spotkałaś tego faceta,z którym chciałaś to zrobić. ok. to fajnie. ja np. zrobiłam to dopiero przy czwartej okazji - z czwartym facetem,z którym już niewiele brakowało,by to się stało. gdybym zrobiła to z pierwszym,miałabym wtedy pierwszy raz w wieku 18 lat. a tak,to miałam prawie 22 lata. 3 lata temu.

Gość bravka
nie udawajcie ze Wy takie cnotki jestescie, ja zaczelam jak mialam 16 lat i roilam to czesto, tez mnie bolalo na poczatku, ale przeszlo, poza tym moze to wynikac z tego, ze jestes malo nawilzona albo po prostu jestes jeszcze spieta, no i olej takie glpie wypowiedzi, bo jak sie ma faceta ktorego sie kocha to sex jest tylko dopelnieniem szczescia

Gość Renataaaa
Jezeli masz zawsze bol przy stosunku,obfite krwawienia moze to byc to.Ja tez tak mialam i sie lecze.Ale nie wpadaj w panike,napisz podczas jakiej pozycji odczuwasz bol,czy partner jest delikatny?

Gość 18-latka
Moje początki nie są spowodowane presją otoczenia, mediami czy tym podobnymi bzdurkami:) Chciałam tego i tyle. Każdy zaczyna kiedy chce i trzeba o uszanować:]. Na pewno mój ból nie jest spowodowany tym, że jestem 'mało nawilżona' może po prostu boję się bólu i się spinam? Hmm nie wiem.. Mam nadzieję, że to minie z czasem...

Gość do Autorki Topicu
a jak się zabezpieczacie?

Gość Twój przewodnik
Hmm...ból - u mnie to zależy od pozycji noo i jak daleko wejdzie... :O

Gość w tylek to zawsze boli
a napewno tak cie posuwa:P

Gość 18-latka
Kurcze głupio mi pisać takie rzeczy... Ból podczas stosunku, raczej mam zawszem tylko 2 razy obeszło się bez niego. Partner delikatny, jak coś nie tak jest, to mu mówię albo sam widzi i stara się coś zmienić. A jeśli chodzi o pozycję.. Hmm zbyt wiele ich nie było ( może 4-5), ale jeśli nie liczyć tych 2 pozytywnych stosunków, to ból odczuwałam niezależnie od pozycji:(

Gość 18-latka
Zabezpieczamy się prezerwatywami

Gość Kamila*24
zmień podejście. może automatycznie tuż przed myślisz "znowu będzie mnie bolało...", to nie dziw sie,że boli! ja kiedyś myślałam często "pewnie i tak się nie zrobię mokra" - miałam z tym problemy mimo dobej gry wstępnej. ale jak o tym nie myśle,tylko się rozluźnię - masaż, winko - to jest ok!!!! :-)

Gość 18-latka
Do Renatyyy: Nie mam takich objawów jak na tej stronce co mi podesłałaś

Gość Renataaa
Ja mialam tak samo,lekarze pytali mnie czy nie bylam przypadkiem zgwalcona,bo wtedy jest taka choroba,ze kobieta zaciska automatycznie krocze.To odpadlo. Potem myslalam,ze niedopasowalismy sie z partnerem (mam 21lat),ale mialam drugiego chlopaka i tez bolalo. Ale mnie zawsze bolal potwornie brzuch tez przed okresem,mialam bardzo obfite krwawienia,KAZDY stosunek bolal,ze nie mialam na to ochoty. Z tym nawilzeniem to tez sporo racji,sa takie nowe prezerwatywy Durexu z podwojna iloscia nawilzania,moze poprobuj. Musze uciekac do pracy!! Zycze zdrowka!!!🖐️

Gość do 18 latki
albo Twój partner za malo sie stara i jesteś za sucha, stąd ból. Możesz mieć też jakiś stan zapalny, nadżerkę. Wybierz się na wszelki wypadek do gina . Ból może być też na tle psychicznym.

Gość czy chodzi co o st.analny
???to zawsze boli

Gość 18-latka
Kamila 24, właśnie staram się nie o tym, że znów będzie mnie bolało... Ale może następnym razem spróbuję się rozluźnić jeszcze bardziej:)

Gość do Autorki Topicu
może to przez gumki.ja nie lubię gumek,mój facet również. czasami wręcz czuję,jak mnie ociera lateks w środku,brr,nie lubię tego! to jest trochę bolesne a tak na marginesie,poza tym,pamiętaj,jeśli kiedyś zdarzy ci się nadżerka szyjki macicy - zdarza się często,nie jest groźna jak się wleczy - to potem prezerwatywy mogą zwiększyć ryzyko nawrotu. ja miałam nadżerkę,mimo to teraz stosujemy gumki,bo po anty czułam się źle.ale póki co jest ok. to staramy się współzyć bez niczego w "bezpieczne dni",co tobie odradzam,bo za młoda jesteś na nieplanowaną ciążę!!!!! pozdrawiam

Gość 18-latka
Dzięki Renataaa za pomoc:) Zgwałcona też nigdy nie byłam, żeby było jasne. Dzięki za prezerwatywy, może i o jest myśl?:) Miłej pracy życzę:) Pozdrawiam

Gość 18-latka
Mój partner się stara:) Myślę, że raczej nie jestem za sucha. Do ginekologa właśnie się wybieram za niecały tydzień... choć to badanie mnie przeraża:/ i już się nim stresuję...

Gość 18-latka
aha i nie chodzi tu o żadny seks analny Broń Boże!