Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 18-latka

Ból podczas seksu...

Polecane posty

Gość 18-latka
Nie ma możliwości o uprawianiu seksu bez zabezpieczenia, aż tak odważna to ja nie jestem:), może i tak się dzieje przez prezerwatywy.. no nie wiem... pewnie ginekolog mi coś mądrego na ten temat powie... Jak coś to się odezwę, ale chętnie jeszcze poczytam co mi tu napiszecie:)

Gość nie boj sie gina
nie takie straszne,jak pierwszy raz idz do kobiety,popytaj kolezanki ,nie idz do pierwszego lepszego lekarza

Gość 18-latka
Trochę się boję, słyszałam, że to nie jest przyjemne, a jeśli chodzi o ginekologa to idę do takiej kobiety, do której moja mama chodzi, podobna bardzo miła kobieta, tylko głos ma jakiś taki 'męski', ale mam się tym głosem nie przejmować:)

Gość 18-latka
Dobra, ja idę do pracy, na pewno jeszcze tu zajrzę:) Miłego dnia wszystkim:)

Gość ja bym nie poszla
ze strachu:( jezeli stosunek boli to pomysl jak bedzie bolec badanie!

Gość 18-latka
No to mnie pocieszyłaś... Nie no myślę, że przeżyję mimo wszystko... Najpierw pogadam z ginekologiem co i jak i jak coś mi nie będzie pasowało to ucieknę:P. Nie no tak serio to nie mam wyjścia... Dam radę:)

Gość ar0312
Ja mam 23 lata taki problem!niestety nie zdażało mi się to na początku współycia. Kochalismy sie w każdej pozycji,w jakiej chcieliśmy, dopiero od jakiegoś czasu nie moę. Po prostu przy głębszych wejściach odczuwam straszny bół,aż mi sie ryczeć chce. Pytałam się ginekologów,ale niby jest wszystko w porządku,więc nie wiem dlaczego. Być może z powodu wypalanej nadżerki...Nie mam pojęcia. Wiem tylko,że niestety seks nie jest dla mmie już aż tak przyjemny jak wcześniej...

Gość ar0312
Suchość? My nie stosujemy zadnych środków nawilżających-najpierw jest gra wstepna i jesli wszystko jest w porządku to sama się nawilzysz! Do ginekologa musisz iść to wcale nie jest straszne (gorszy jest dentysta):); i nie zwleka sie z taka wizytą za długo-tym bardziej jeśli jeszcze nie byłaś!jeśli chodzi o ta endometrioze to też o niej czytałam i ponoć jest trudna w wykryciu nawet przez lekarzy..i przy jej badaniu wykonuje soę laparoskopie....sama sie zastanawiałam czy czasem nie dotyczy mnie; na szczęście mam jeszcze pozycje w ktorych nie czuję bólu,więc w takich się kochamy!

Gość 18-latka
a jakie to pozycje jeśli można wiedzieć?:)

Gość 18-latka
A jeśli chodzi o tą endometriozę to sporo czytałam o tym wczoraj i wcale jej objawów nie mam;] więc jestem spokojna:)

Gość 18-latka
ar0312 odpowiedz:D

Gość 18-latka
Hmm no więc wiecie co? Byłam dzisiaj u pani ginekoleg. Badanie mnie bolało, choć ona stwierdziła, że na pewno mnie nie bolało. A gdy powiedziałam, że się trochę boję tego badania to ona na to, że ona nie jest psychologiem i jak się boję to nie do niej powinnam się udać. Głupia... Dlaczego nie trafiłam na normalną osobę tylko na jakąś nieludzką niemiłą babę?:(... Może niech za taki zawód biorą się ludzie, któzy się nadają! I znają!

18-lata ja mam tak odkad zaczelam wspolzyc a jestem juz troche starsza od ciebie. Lekarz powiedzial, ze moze byc to endometrioza ale nie lecze sie na to. jak zacznie bardzo przeszkadzac to bede, narazie robie to z mezem w pozycjach ktore mi odpowiadaja.

Gość 18-latka
A możesz powiedzieć jakie to pozycje? Byłabym wdzięczna

Gość do 18 latki
w tak mlodym wieku juz 20 razy sie bzykalas no masz doswiadczenie jak 20 stka

Gość osiemnastaka
to niech cie boli dobrze ci tak! moze nie bzykaj sie tyle!!

Gość 18-latka
Dziewczyny, naprawę musicie być głupie i tyle Wam powiem -> to do tych co mnie zjechały;]