Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MałaMia

.................pytanie do studentów...............

Polecane posty

Gość MałaMia

co jest brane pod uwagę podczas przydzielania ludzi do grup??

Gość widzimisię
pań z dziekanatu

Gość oczywiście że
nazwisko

Gość MałaMia
aha... dziekuję:)

nie moj przypadek ale siostry - na Politechnice Krakowskiej przydzielaja ludzi do grup z okolicznych miejscowosci

Gość MałaMia
zebym tylko z nazwiskiem na litere d nie trafila do grupy c (10 grup po 8 osob) ajajajaj bo bym w piatek miala do 21:00 a do domu 100 km

Gość MałaMia
a jeśli jesteśmy juz w takim studenckim temacie to wytlumaczcie mi jeszcze tekst: "Studenci zobowiązani są zapisać się na zajęcia fakultatywne u osoby prowadzącej do 12 października 2006r. (czwartek)" czyli to chodzi o cwiczenia??

Gość OlaSSSS
Nie wiem jak jest wszędzie z tymi fakultetami, u mnie trzeba się zapisać na dodatkowe takie jak w-f czy język obcy, a na ćwiczenia jesteśmy wszyscy zapisani.

Na UMK jest tak ze jest pula punktow ESTC z czego iles tam jest rozdielonych na zajecia obowiazkowe a iles student musi sam uzupelnic zapisujac sie na zajecia fakultatywne. Jest lista z iloscia pubktow za kazde zajecia i np jak potrzebujesz 20 pkt to mozesz isc na 4 bloki ( cw+wykl) za 5 pkt lub np na 2 bloki po 3 pkt(same cwiccz) plus 2x wyklady za 2 pkt. Trzeba troche pokombinowac. Ale zajecia sa do wyboru i nawet studiujac biologie mozesz chodzic na wyklady z prawa ( tylko po co? heh) aha...jest jedno ale- z punktow fakultatywnych iles punktow musi byc zrobionych w blokach cwicz+ wykl ew cwiczenia (tj nie moze byc tak ze np 20 pkt zdobywasz chodzac na 10 wykladow monograficznych po 2 pkt na ktorych tylko jest lista lub nawet i jej nie ma). Jak jest u Ciebie nie wiem- zapytaj sie starszych rocznikow albo poszukaj na stronie int uczelni, w oststecznosci zapytaj w dziekanacie.