Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość umieramm

błagam pomożcie

Polecane posty

Gość umieramm

boli mnie głowa, mam katar, boli mnie gardło niby normalne przeziębienie i wziełąbym na to jakis gripex czy coś, ale mam temperature 35,9 !!! :o nie moge nic wziąść na grype bo jeszcze bardziej mi temp spadnie, nie wiem kompletnie zo robić, zaraz umre, tak mnie głowa boli, do lekarza moge isc niestety dopiero w piątek :o jak moge sobie pomoc? i skąd sie wzieła ta za niska temp?? :o

napewno z osłabienia organizmu-i radzę ci -NIE BIERZ GRIPEXU!!!! tam jest efedryna albo pseudoefedryna, ja jak wzięłam jedną tabletkę gripexu to zemdlałam,sercre waliło mi jak oszalałe, oblał mnie zimny pot ,lekarz powiedział mi że mogłam dostać zapaści i ze nie wszyscy mogą brać efedrynę i jej pochodne, bo dl aniektórych może być niebezpieczna

Gość z oslabienia
temperatura spadła ci z oslabienia przy grypie wcale nie musi byc wysoka,bierz gripex i zdrowiej! :) 🌻

Gość mam to samo od
soboty najgorsze że też nie mogę isć do lekarza :-0

Z osłabienia.... połóż się a nie siedz przed kompem, bo jeszcze bardziej się osłabisz. zarzyj coś na gardło, zrób płukankę gardła z soli....może jakiś syrop.. i do łóżka...herbata z cytryna i miodem.

a ja radziłabym Ci zaparzyć ziółka, np herbatka lipowa z miodem lub z pokrzywy- napewno nie zaszkodzi! Życzę dużo zdrówka🌻

Gość umieramm
leze w łózku, mam laptopa. poszłam spać o 21, wstałam przed 10 i tak od trzech dni, wiec skąd niby to osłabienie??? :o wziełam przed wczoraj apap, wtedy nie mierzyłąm temp i myslałam ze to zwykłu ból głowy, ale po tej tabletce było jeszcze gorzej, wróciłam do domu i wtedy to juz miałam 35,5

Gość z oslabienia
oslabienie organizmu z powodu przeziebienia dod obnizylas wczoraj temp lekiem