Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Billy Jean

Czy ktoś z Was używa GPSa w sam. i jakto sie sprawdza na polskich drogach?

Polecane posty

Gość no nie nie wiemy co to
:P Ja mam GPS, używam tylko w miastach dla znalezienia konkretnej ulicy i dojazdu do niej i to jest też super że masz podane dokładne miejsce jak piszesz nr domu to wiesz gdzie szukać.Sprawdza się.

dzięki ;) pytam tylko czy jestescie zadowoleni czy jednak nie sprawdza sie tak dobrze w polskich warunkach

Gość ovou
jeździłam ze znajomym który miał GPS, nie wiem z jakim oprogramowaniem ani nie pamiętam marki, ale było rewelacyjnie taka nawigacja bardzo ułatwia orientację na drogach czy w mieście czy poza miastem

Gość pani zosia jest cool
sprawdza sie i jest super, polecam kazdemu, te mniejsze wioski nie sa jeszcze tak dobrze "zmapowane" i kilku drog wiejskich moze nie byc, ale to naprawde jest rzadkosc. teraz nie ruszam sie bez "Pani Zosi"

jedziesz np do Krakowa, czy do Warszawy i nie znasz miasta za dobrze. NIe musisz miec pilota obok, ktory czyta mape i mysli w ktora to jednak strone pojechac. Jest "Pani Zosia" i GPS i mowi, za 150 metrow skrec w lewo (masz czas zjechac naodpowiedni pas) i kiedy jestes juz na skrzyzowaniu Zosia mowi "Skrec w lewo". Skrecisz w prawo a ona" pojechales zle, jesli to mozliwe zawroc" a jak nie to po ilus tam metrach, gdy czuje, ze nie zawracasz obliza nowa trase. No poiedz czy to nie jest cool. Na koniec mowi" dojechales na miejsce" :)

we Francji juz jest nawet opcja, ze ostrzega "za 10 km burza", ale do Polski dotrze taki bajer dopiero za rok, gora dwa :)

o remontach wie, wiec darujmy jej dziury, w Polsce by nie nadążyła mówić :P