Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zapytanko male. aaaaaaaaa

PYTANKO !!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

ile powinien miec centymetrów penis męski? ilo centymetrowe penisy maja wasi faceci i ile to jest norma?? moj ma 15 cm dlugości a jeśli chodzi o grubość to tak jak kciuk i palec wskazujący po zlączeniu. wydaje mi sie ze to nie wiele................... ale moze to standart??

Gość mekawer2
standard to 14 cm + chyba 12 cm w obwodzie, ale wcale nie jest dobrze mieć takiego wielkiego. Powyżej 20 cm, to dla mnie już kalectwo. Mój ma 17 cm(w chwilach szczególnych 19) + obwodu 14 cm i ro jest bardziej przkleństwo, bo musze uważać przy seksie i mniej wygodnie w majtach, tymbardziej w bokserkach... p.s. obwó mierzy się pod żołędziem centymetrem :)

Gość pytanko odpowiadam
moj ma 19, 5 i wcale to nie jest przeklenstwo :P boli tylko czasami i tylko w dwoch pozycjach ale 15 cm to jest spoko wiec nie masz sie czym martwic :D gorzej jakbys mial 10 np :P

Gość mekawer2
Ściema ;] 19,5, to chyba musisz na basenie albo gdzie mieć specjalne kąpielówki :)

Gość pytanko odpowiadam
dziecko nie wiem czy wiesz ale pochwa się rozciąga i jak dziecko sie w niej miesci podczas porodu to czemuz by sie 19.5 zmiescic nie moglo ?? :P wniosek taki, że jestes za malo podniecona i dlatego boli ale to juz Twoj problem i Twojego partnera my nie mamy takich akcji :P

Gość mekawer2
kapie się razem z ojcem i jego bratem :classic_cool:

odnawiam.

Gość bezpestkowy słonecznik...
pochwa się rozszerza ale nie wydłuża... i ból jest przy zbyt dużym członku realnym problemem wielu dziewczyn...

Gość do pytanko odpowiadam
jak jesteś rozjechana niczym stara rumuńska dziwka, to się nie dziwię, że cię nie boli... normalne dziewczyny odczuwają ból podczas seksu z partnerem o długim penisie apropos 14-15 cm - to jest standard, żaden tam mały