Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dianusia

jestem już po ślubie i służe radami

Polecane posty

Gość dianusia

Jesli macie jakies pytanka zapraszam

Gość no to poproszę
jak po 30 latach małżeństwa odświeżyc związek?

Gość krakers
Co zrobić, żeby się odstresować? Nie jestem panną młodą, tylko gościem, a dostaję schizy na myśl o staniu w cerkwi (nie ma gdzie usiąść) i tłumie ludzi :O

Gość no i juz po radach

Gość dianusia
no to poprosze - spróbujcie się czym zaskoczyc ,odkrywac sie na nowo.Mozecie wyjechać gdzies razem,albo spedzić miło wieczór.Spróbuj zmienic cos w swoim wygladzie np.kolor włosów,uczesanie,kup sobie szałowa kiecke lub bielizne i pokaż sie w niej ukochanemu. Krakers na odstresowanie polecam herbatki ziołowe, ewentualnie jakies tabletki ziolowe uspokajajacd.Nic sie nie martw jesli nie jestes swiadkowa siadaj blisko ołtarza mlodym bedzie milo.Stres jest nie potrzebny to naprawde nic strasznego., ja cie pociesze ,ze mój mąz steresowal sie bardziej ode mnie.Weź głęboki wdech i pomysl o czyms miłym.

Gość ZZZSSS
DANISIU,RADAMI NA FORUM TO MOżE SłUżYć KTOś KTO MA STAłEGO NICKA.............. ja takowy posiadam,ale z pomarańczowymi na pomaranczowo gadam.... a ile po ślubie?/ rok? i już porady?????? a może 3 dni i się "chwalisz"??

Gość ja też jestem po ślubie
drugim już w moim 30-letnim życiu... ale radzić nikomu nie zamierzam...

Gość ZZZSSS
skoro drugi,to rzeczywiście,porady odpadają. ale ten drugi to chyba szczęśliwy?

drugim, bo pierwszy mąż nie żyje...zginął w wypadku 7 lat temu...

Gość ZZZSSS
oj strasznie mi przykro!!!!! to,co napisałaś,sugerowało nieszczęśliwe zakończenie związku,w stylu rozwód. :-(

nie ma sprawy... kolejny ślub odbył się 1 lipca... znów jestem szczęśliwa:)

Gość ZZZSSS
:-D znikam

ja też 🖐️

Gość dianusia
sluze radai w kwestii przygotowan do slubu jesli ktos mnie zle zrozumial to przepraszam:) jestem świeżą mężatka

Gość do Dianiusi..................
dianiusia, co załatwiałaś jako pierwsze- sale?? Jak tak, to czy data ślubu uzależniona była od dostępności sali i czy rezerwując sale trzeba wpłacić jakąś zaliczke, jak tak, to ile ??

Gość a ja mam taki dziwny kłopot
....:( Co mam zrobić, jak na ślubie albo na weselu zachce mi się kupę????:O przecież to długo trwa, a jak będę panną młodą, to nie wypada, żebym zniknęłą gdzieś w kiblu:o Stresuje mnie to bardzo, tym bardziej, że na weselu pewnie trzeba będzie wznieść jakieś toasty a ja po wódce dostaję po prostu sraczki:o

Gość dianusia
W pierwszej kolejnosci sala, my płaciliśmy 20% zaliczki to sie liczy od wszystkich gości.Czasem właściciele ida na reke i płaci sie po weselu albo chca zeby zaplacic tyle ile mozemy,symboliczna czesc aby mieli pewnosc ,że nie zrezygnujecie.Temin ślubu dostosowalismy do sali. Nastepnie warto zamawiac orkiestre - te lepsze zazwyczaj maja juz zarezerwowane terminy,i kamerzysta- w naszym przypadku nasz faworyt byl zajety do 2008r. Później może byc fotograf, suknia gdzies ze 3 miesiace przed slubem. Ja równiez ze wszystkim sie denerwowałam miałam slub o 14 a o 12 fotografa ,ale zdążyłam ze wszystkim szczęśliwie. A ja mam taki dziwny kłopot - mam nadzieję, że to nie podpucha........proponuje zaopatrzyc sie w wegiel lub stoperan i napewno omoga,dzien wczesniej albo ze 2 weż 3 tabletki,powinno pomóc.Ratuj sie tez herbatkami na uspokojenie -ziolowymi.

Gość zjedz tabliczke czekolady
zjedz tabliczke czekolady gorzkiej i wez stoperan to sraczka napewno ci nie zagrozi:-)

Gość do Danusi
dianiusia, a jak to jest z tymi zdjeciami?? Czy to nie bez sensu ,zeby robić je przed ślubem?? Bo ja bym wolała w terenie niż w studiu, a po ślubie ,to chyba nie wypada opuszczać gosci na 2 godziny ... No i co jak zamówię fotografa na dany dzień ,chcac miec zdjecia w terenie i się okaże ,ze pogoda w tym dniu będzie do bani???

Gość jak to mama wziąć stoperan
3 dni wcześniej?????:( Przecież do tego czasu juz i tak zrobię kupę, nie rozumiem o co chodzi... Przeciez trzy dni wcześniej czy nawet dwa to nic nie da:o

Gość Narzeczona dzwonnika
a jak okres dostaniesz i bedzie plama na sukience, omdlenie, bedzie ci słabo bo nie zjesz sniadania bo bedziesz sie obawiała kupu to co wtedy?

Gość do Dianiusi..................
ale moje pytanie nie było głupie!! Czemu nie odpowiadasz?? Jak to jest z tymi zdjęciami ???

do Doanusi nie miałam Ciebie na myśli ;) My zdjecia robilismy przed ślubem bo po 1 miałam swieży makijaz a po 2 nie chcielismy opuszczać gości.Nie robiliśmy zdjęć w plenerze bo wiadomo pogoda i zajmuje to dużo czasu.Jeśli chodzi o kwestje pleneru zapytaj fotografa cos powinien Ci poradzic.A kiedy slub? Sądzę ,że jezeli chcesz zrobic zdjecia po slubie to nie ma problemu.Proponuje jednak zrobić je nie zaraz po ceremonii tylko w trakcie wesela jak goście zaczna się bawic ,podjedza cos , nie bedzie sie to tak rzucac w oczy. Jesli masz jeszcze jakies pytania sluze radami. Płatnosci u fotografadokonujemy przy odbiorze zdjec najpierw placilismy tylko symboliczna zaliczke.