Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość w eko

Czipsy jabłkowe - jakie to dobre

Polecane posty

Gość w eko

:) :) Nawet nie wiedziałam, że to tak pysznie smakuje róbcie sobie w domu i zajadajcie, polecam ! Ja mam calą blachę do spałaszowania mmmm..

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość w eko
no zwyczajnie kroisz jabłka na cienkie plasterki i suszysz w piekarniku, a taka pychota wychodzi aha ja suszę na tym specjalnym papierze do pieczenia nieprzywierającym Smacznego :)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość milenkaaaaaaaaaa
dobre sa :) ale nie wiedzialm ze mozna kupic w sklepie

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Wiesz...jest tyle odmian jabłek... Zastanawiam się, czy z każdej ten numer wyjdzie. Są jakieś odmiany preferowane?

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość szukająca mieszkanka
moi rodzice tak zawsze robią. Na blache i do piekarnika, a jak już grzeją mocno kaloryfery to na sciiereczkę i kaloryfer. Robią takie duże słoje i do piwnicy. Przynosi się tylko i chrupie. Słodziutkie mmm :) Robią to z różnych jablek - od babci, naszych z działki... Najlepiej lubie jak są takie chrupiące, dobrze wysuszone - sa najslodsze. Najlepiej przechowywac w suchym, dobrze szczelnym naczyniu, bo nie to się zrobią takie flaki zdechlaki, gumy :P

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość niestety odchudzajaca sie
zawsze czytalam ze owoce suszone maja duzo kalorii.....jak do tego maja sie te jablkowe chipsy

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość takie chipsy sa tez w sklepach

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość kauket
na pewno mniej maja owocowe chipsy niz zwykle z ziemniakow:P dobre sa jeszcze z dodatkiem cynamonu, ale to juz kwestia gustu:)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość emilka_emcia
ciekawa receptura chyba sprobuje w najblizszym czasie:):)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość i będzie
w zimie stado meszek ;)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

×