Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość milenkaaa

dermacol

Polecane posty

Gość milenkaaa

uyzwa ktos tego pudru ?

Gość milenkaaaa
nikt? jak ktos wie to niech napisze czy jest dobry 🖐️

Gość Ja używam Dermacolu
Więc tak: -jest to podkład bardzo gęsty -bardzo wydajny , że wystarczy "kropka", przytknąć sobie palec do tubki i lekko przycisnąć i to starczy na całą twarz, ta wydajność jest wadą bo niemożliwością jest zużycie do końca -doskonały jako korektor , tylko trzeba bardzo oszczędnie używać i jako pdokład a tym bardziej korektor -jest bardzo kryjący, kryje wszelkie plamki potrądzikowe , maskuje też rozszerzone pory -ciężko znaleźć pod niego krem , nieraz zwykłe kremy nawilżające są "za słabe" i się potem warzy i wałkuje , raczej nadają się gęstsze, treściwsze , tłustsze np. Nivea( bez obaw że będzie sie świecić jesli sie nie przesadzi i z kremem i podkładem) -dokładnie wybieraj kolor , a jak kupujesz nie w realu ale np. przez neta to uwazaj na to, bo ja kupiłam ciemniejszy niż normalnie mam cerę a to dlatego ze byłam opalona z lekka a kolor okazał się jasniejszy lekko niz moja naturalnie blada skóra -niektórzy używaja go jako korektor pod oczy ale ja osobiscie sobie tego nie wyobrażam -duza gama kolorów -cena ok. 10 zł OGÓLNIE POLECAM

Gość milenkaaaa
dziekuje Ci :) ja sie wlasnie zastanawiam jaki krem pod niego mam nakladac, mam sucha skore sprobuje nivea ,czytalam ze niektorzy go uzywaja pod oczy ale chyba wyjda takie plamy 🖐️ uzywam pudru loreala a ten zobacze jak bedzie wygladal, jak cos przyda sie jako korektor :)