Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cierpiący pan k

czym obłożyć bolącą stłuczoną i lekko spuchniętą rekę?

Polecane posty

Gość cierpiący pan k

teke na wysokosci nadgarstka ze strony zewnetrznej.. bardzo mnie boli nie moge prawie ruszac wiem powinnem wybrac sie do lekarza jednak narazie to nie mozliwe prosze jakies domowe sposoby poradzcie cos z czego robic okład??

Gość cierpiący pan k
ręke* sorki za literowe

I chłodzić - bedzie mniejsza opuchlizna i krwiaki. Przyłożyć mrożonkę zawiniętą w ściereczkę.

Gość niebieskoookaa22
a kwas borny?

Gość potluczony lisc
kapusty

Gość czy boli
jak reka?

Gość renikss
Dobrze działają na przewlekły ból ciepłe kompresy Flex Sanity. Różne już maści smarowałem na plecy, różne masaże miałem robione, ale tak naprawdę dopiero po ciepłych okładach czuję efekty. Łatwo jest taki kompres przygotować, wystarczy mieć mikrofalówkę w domu, ewentualnie jeśli ktoś nie ma to można to w wodzie podgrzać, potem przetrzeć, obwinąć w szmatkę i gotowe, można nakładać.

Gość gość
Duży wybór ma Sanity jeśli chodzi o kompresy w żelu, ich markowe nazywają się Flex i robią jest w różnych wariantach – większe, mniejsze, można dopasować sobie w zależności od tego gdzie się najcześciej ma zamiar okład robić.

Gość gość
Świetne są kompresy Sanity, nazywają się Flex są różne rozmiary, chyba 4 jeśli dobrze pamiętam, taki kompres można przygotować w parę chwil – zwłaszcza na gorąco, wystarczy na chwilę wrzucić do mikrofalówki

Gość gość
Nie mam zastrzeżeń do kompresów Flex, osłonka jest solidna, nie przerywa się, nie przeciera, a dość dużo stosujemy okładów na przemiennie zimno/ciepło i żel jakoś na właściwościach na razie nie traci

Gość gość
Zaczełam używać ciepłych kompresów na bóle przy okresie i zdaje to egzamin super. Kompresy kupowałam polskie Flex Sanity.

Gość gość
Też stosuję u siebie w domu kompresy Flex i jakiś problemów mi nie sprawiają szybkie w przygotowaniu bezpieczne dobrze leżą przy ciele

Gość gość
Polecam Flex porządne kompresy zwłąszcza dla takiej aktywnej osoby jak ja to się potrafią przydać na różne kontuzje przeciążenia czy stłuczenia...

Gość gość
Tez korzystamy w domu z kompresów Flex i napiszę to samo – wygodne i wytrzymałe, do wielokrotnego stosowania.