Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciekawska53456

mam pytanie o tipsy

Polecane posty

Gość ciekawska53456

jesli moja koleżanka robi je za 70 zł to ile ma natym zarobku? na czysto?

zalezy za ile kupuje produkty.ja obliczylam ze kupujac zel za 60zl i robiac tipsy za 70zl przy kazdym nalozeniu paznokci zwraca mi sie prawie rownowartosc zelu.bo niektore rzeczy np.primer starcza na dluzej niz pudelko zelu.jezeli chodzi o akryl to jeszcze tego nie obliczylam

Gość el.ch
Różnie bywa. Ja mam tak: jeśli pudełko tipsów kosztuje koło 50zł, żel 115zł z ibd, lub 22 euro z snc ozdoby różnie, to pomyśl sama. Jeśli natomiast tipsy kupi się za 15zł na allegro, żel za około 30zł to już inna sprawa nie??

Gość 123456to ja
chcialabym zaczac robic pazurki akrylowe, tzn zaczelam, tak dla siebie... jednak nie wiem 1.jak uzyskac efekt trwalego nablyszczenia paznokcia 2. jak wtopic rozne rzeczy- ozdoby, badz jak zatopic brokat? czy jest jakis specjalny proszek akrylowy z brokatem? 3. kiedy używa sie wytrawiacza a kiedy odtluszczcza?

Gość ewcia 1983
a co cie to tak interesuje. myślisz że ona ten kurs, sprzęt dostała zadarmo? wkurzają mnie właśnie tacy ludzie jak ty. jak cie nie stać to nierób sobie paznokci!!!!

Ewcia co sie tak denerwujesz???Może sama chce robić i nie wie ile można zarobić>