Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dunka na dwa serca

nadczynnośc tarczycy a letrox- pomocy

Polecane posty

Gość dunka na dwa serca

Prosze pomóżcie. Powiedzcie jak u was było. Otóz miałam 4 lata temu nadczynnośc tarczycy, chudłam, serce szybko biło, ręce sie trzęsły itp. Brałam więc letrox i metizol. Ten letrox jak wiecie to hormon tarczycy i brałam go minmo że swoich hormonów miałam nadto - nadczynność. Jednak lekarka kazała brac nadal letrox i ten metizol. Mineło 4 lata nadal to wszystko biore z tymże metizolu pół tabletki już. Poszłam na biopsję do innego lekarza i zaskoczony był,że ja tyle czasu biore letrox ten hormon tarczycy mimo iz swoich hormonów mam tak duzo. Ponoc letroxa bierze się 18 miesięcy a nie tyle lat. Zeby było smieszniej poprzednia lekarka kazała się leczyc 6 lat tym letroxem. Koszmar. Owszem, przytyłam, lepiej sie czuję, mam juz wszystkie TSH w normie od dawna. Więc teraz co mam robić? Ta nowa lekarka co robiła mi biopsję mówi bym odstawiła leki ,że poco mam je brac tak długo. No ale jak odstawię a choroba wróci? wtedy ponoć juz nie wolno brac tych leków tylko operacja albo leczenie jodem. Nie wiem co robić. Tamta ze mam brac a ta ze mam zostawić. Wszędzie są kolejki a czas leci. Mam guzki duze guzki i zobazczymy czy niezłośliwe.

Gość dunka na dwa serca
nikt nie pomoże?