Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Macro

Czy któraś z was po odstawieniu anty czuje się tak jakby była cała napuchnięta?

Polecane posty

Gość muszyca
ja sie tak czuje...nie biore tydzien

Gość ja odstawilam juz dawno
ale na stale i teraz to dopiero sie czuje lekkkkkkkkkko na ciele i na duchu! Ale jesli chodzi o tygodniowa przerwe,to zawsze sie czulam jak balon, bo to byl czas okresu.......

Gość sama nie wiem jak
ja sie tak czuje. po 10 latach brania tabletek ( oczywiscie z malymi przerwami) od stycznia nie biore nic. szczerze mowiac nie czuje sie dobrze,a nawet gorzej. moj organizm zaczal szalec, tradzik na skroniach i rzuchwie i wogole samopoczucie mialam duzo lepsze jak bralam tabsy.

Gość mirah22
Tak, nie biorę już 3 miesiące, a brzuch mam jakbym była w ciąży.

Gość Macro
Mirah 22 no właśnie ja mam podobnie z tym brzusiem.Biorę Duphaston juz 3 dzień po 2 tabletki...

Gość spokojnie to tylko awaria
Wracanie do naturalnej równowagi hormonalnej może trochę potrwać.Jak odstawiłam tabsy to myslałam,że się zasikam(przepraszam za wyrażenie)na śmierć.Ale pierwszy raz od lat mogłam zacisnąć bez trudu palce.To woda się gromadzi w organiźmie(również)

Gość Macro
Z tymi wypadami do wc to racja...

Gość muszyca
a ja jakos nie siusiam duzo...znaczy siusiam jakos dziwnie ale zaczelo sie jeszcze kiedy bralam tabletki i nie wiaze tego zupelnie z antykoncepcja. nie biore juz tydzien, zaliczylam juz drugi okres w tym miesiacu(przerwalam po 7 tabletce) i narazie czuje sie niezle, myslalam ze bedzie gorzej..... czekam teraz na rozwoj sytuacji-boje sie bardzo nawrotu tradziku i nieregularnych cykli!!