Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kolorowakolorowa

tabletka przyjeta kilka godzin WCZESNIEJ

Polecane posty

Gość kolorowakolorowa

dziewczyny- prosze odpowiedzcie, bo gryze sie z tym niemilosiernie :( otoz 3 miesiace temu zdarzalo mi sie przyjmowac tabletki anty kilka godzin ZA WCZESNIE, np gdy gdzies wychodzilam. taka sytuacja miala miejsce nawet kilka razy w czerwcu. od tamtej pory miesiaczki mam normalne, bole menstruacyjne takie jak zwykle, regularny okres i obfity tak jak zawsze. a jednak zastanawiam sie, czy tabletki w ten sposob przyjmowane kilka godzin wczesniej nawet kilka razy w ciagu jednego cyklu, moga przyczynic sie do obnizenia ich skutecznosci?? i jeszcze jedno- (moze to glupie) czy gdybym byla w ciazy, od tamtej pory zauwazylabym?? np po zmianie obfitosci miesiaczki?? aha- i w tym miesiacu mialam bole jajnika kilka dni PO okresie, a zazwyczaj mialam PRZED , co dodoatkowo wzmocnilo moje obawy:( dziewczyny powiedzcie- czy Wam tez zdarza sie przyjąc tabletki kilka godzin WCZESNIEJ??

tak zdarza mi sie tez..to nie jest zaden problem!! nie martw sie..wszystko jest ok,....

Gość kolorowakolorowa
aniaaa 19- ale ja sie boje, bo to sie zdarzylo nie jeden raz w ciagu jednego miesiaca, a przynajmniej ze 3, 4 :( te schizy jakie sobie wmawiam czasem sa nie do wytrzymania:( zalozylam topik bo z reguly dziewczyny maja problem z przyjmowaniem kilka godzin POZNIEJ a ja mam na odwrot:(

Gość kolorowakolorowa
juz nikt inny mi nie odpisze?? :(

zalezy ile godzin wczesniej bralas. podobno do 3 godzin mozna wziasc za wczesnie lub za pozno i nic sie nie stanie. chociaz musze przyzanc ze sama jak wzielma 1 godz za pozno to juz niezle panikowalam:P ale wsyzstko jest ok :) mzoe zrob sobie test zeby sie nie martwic i juz... cjociaz wedlug mnie prawdopodobienstwo jest naprawde znikome... wlasciwie zadne:) 3maj sie!

Gość kolorowakolorowa
czy ktorejs z Was tez zdarzylo sie wziac kilka godzin za wczesnie????

Gość kolorowakolorowa
naprawde nikt mi nic nie odpisze?? czesto tu piszecie o spoznieniu sie z tabsami, natomiast nigdy nic o przyjmowaniu wczesniej!!! czy jesli zdarzylo mi sie to nawet kilka razy w miesiacu, mam sie czego obawiac?? dodam, ze to bylo 3 miesiace temu i od tej pory jest wszytko w porzadku, poza rozumem, ktory podpowiada schizy :(

Gość werrrronka
nie schizuj :-) szkoda nerwów, wszystko gra