Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fenii

sesja poprawkowa kto ma?

Polecane posty

o matko to współczuje:( matmy w ogóle nie czaje!!! i nawet w liceum nic nie umiałam ... nie wiem jakim cudem udało mi się jakoś zdać z klasy do klasy...totalna noga ze mnie z matmy!!! ale trzymam za ciebie kciuki!!!

ja też mam poprawki dziś już chyba usiądę do nauki bo potem będę znowu zawalona pracą więc lece jeszcze na zakupy po owoce i plusssza i siadam do nauki

oooo a dużo masz poprawek? ja też wspomagam się jak mogę;) i też juz dziś chyba zaczne sie uczyć choć bardzo bardzo mi się nie chce ale wierze że kawka, orzeszki, kostka czekolady i plussssz active mi pomogą!!

ja też mam poprawkę i to juz w sobotę ;/ więc ja dziś siadam do nauki

Gość Nakatka
A ja nie mam :D I do końca lutego mam spokój!

jezuniu, jeszcze jakbym miała poprawkę, to bym na serce padła, bo do plussza musiałabym jakiś Persen dodać, nie znoszę poprawek, na razie odpukać tryb normalny leci

dzięki mam nadzieje że zdam jeszcze nie wiem za tydzień wyniki trzymajcie kciuki ::) ale rano to myślałam że wyjdę z siebie tak mi się spać chciało ale plusssza wypiłam zjadłam lekkie śniadanko i dałam radę !

Gość dsgv
ja sjkonczylam sesje poprawkowa i wlasnie sie dowiedzialam ze nie zdalam egzamu :o i bez tego nie puszcza mnie na kolejny sem :o i co ja mam napisac w podaniu?:/

Gość wez awans czy repete czy
jak tam sie to u Ciebie na uczelni nazywa...

Gość dsgv
awans to wziecie przedmitow z rokuw yzej jak jest sie na powtarzaniu... poprawek juz nie ma,moge wziac komisa ale wtedy na bank nie zdam :o

Gość a warunek

Przecież zawsze warto spróbować ! A może się uda! Zawsze jest taka szansa. Nie poddawaj się tak łatwo i nie zakładaj z góry że od razu nie zdasz.

Gość ktossiowa
A ja nie zdałam poprawki;/ i mam do wyboru komis albo warunek;/ co wybrac i na jakich zasadach to sie odbywa? ehhh;/

a to wszystko zależy od uczelnie więc nie umiem ci pomóc najlepiej dowiadywać się od innych studentów może idź do starosty roku