Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kludiaaaa

Czy któraś z Was rozjaśniała zafarbowane na czarno włosy?

Polecane posty

Gość Kludiaaaa

Chciałabym rozjaśnić rozjaśniaczem do koloru kasztanowego moje zafarbowane na czarno włosy. Słyszałam, ze rozjaśniacz joanny jest dobry. Może ktoś stsosował ten albo jakis inny by uzyskać kasztanowe włosy?

Gość Klaudiaaaa
up

Gość Ankaaaa20lat
ja rozjaśniałam ale sama bez zadnych rozjaśniaczy poprostu nie farbowałam na czarno i tak po roku teraz mam ładny brązik :) ale chce jeszcze jaśniejszy miec:)

Gość
Mi granatowo-czarne włosy spłowiały po Nizoralu :)Szampony przeciwłupieżowe,zwłaszcza te silne lecznicze szybko rozpuszczają farby do włosów....teraz mam ładny czekoladowy brąz :) nie rób dekoloryzacji sama....zepsujesz włosy....

Gość Klaudiaaaa
moja kol nie moze nachwalic tej joanny. Tylko, że ona ma jasnobrązowe wlosy a nie czarne... sama juz nie wiem musze cos zrobic bo ta czerń doprowadza mnie do rozpaczy;)

Gość olggaaa
mi to zajeło prawie rok..ale teraz jestem blondynką..po prostu poszłam do fryzjera i na poczatku zrobił lekki balejaz..i tak dalej ..

Gość M a l w a
a balejaz bardzo niszczy wlosy?? gdzies czytalam ze lepiej raz a dobrze - dekoloryzacje a potem 3 miesiace nakladania odzywek, niz rok męczenia sie z pasemkami. ile kosztuje dekoloryzacja i farbowanie???

Kiedyś mialam czarne wlosy a chcialam sobie zrobic opalizujący kasztan, więc wlaśnie nałożylam rozjaśniacz Joanny a poźniej farbe i było ok. wiadomo tylko że końcówki zostają czarne, ale to zawsze można podciąć.

Gość misiaaaa
ja tez mam taki sam problem.tyle ze mam jasniejsze o wiele odrosty (ciemy blad) i wiadomo ze one bardziej sie rozjasnia i jak naloze farbe o kolorze czekoladowym to sie beda i tak wyroznialy bo beda mocniejsze..:(NIGDY WIECEJ CZARNEJ FARBY!!😠

Gość M a l w a
up upp

ja odradzam rozjasnianie, dekoloryzacje i takie tam. ja pozbylam sie czarnych wlosow tak jak olggaaa. moze wymaga to wiele cierpliwosci ale warto. fryzjer co wizyte rozjasnial wiecej pasemek. po takim rozjasnianiu czy dekoloryzacji moze sie okazac ze kudlaczki do sciecia, mialam juz taka sytuacje jak probowalam rozjasnic ciemny braz. ale jezeli juz sie zdecydujesz na ktorys z tych zabiegow to BRON BOZE sama.

Gość mamaka09
Kluczem do sukcesu jest upewnienie się, że nie zrobisz niczego, co mogłoby uszkodzić twoje włosy. Postaraj się po prostu pamiętać, że im bardziej postanowisz rozjaśnić włosy, tym większe potencjalne ryzyko ich uszkodzenia. Dodatkowo, postaraj się dać włosom pewien okres wytchnienia pomiędzy poszczególnymi procesami chemicznymi, co najmniej kolka dni, w czasie których, zabierzesz się za gruntowne odżywianie i nawilżanie włosów, co sprawi, że uda ci się zachować je w dobrym zdrowiu. http://www.handsomemen.pl/porady,farbowanie_wlosow,153,dekoloryzacja_wlosow.html