Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Busianka

PCO- Najlepszy lekarz!

Polecane posty

Gość Busianka

Moim zdaniem to pani prof Warenik- Szymankiewicz Bylam juz u ponad 20 lekarzy ale on jest zdecydowanie naj Jako jedyna unormowala mi poziom prolaktyny!!!! Mam do niej bezgraniczne zaufanie Jest to kobieta ktora posiada ogromna wiedze Polecam ja wszystkim dziewczynom z PCO ktore szukaja swietnego lekarza

Gość lorineczka
a w jakim miescie przyjmuje???

Gość Busianka
W Poznaniu Naprawde polecam! :)

Gość bziebziulka
to fakt ale czemu ona stosuje metode resekcji klinowej?? Przeciez juz dawno sie jej nie stosuje

A co to jest resekcja klinowa? Mam pytanie, czy poziom prolaktyny unormowany został na stałe??? Ja miałam wielokrotnie w normie, nawet przez jakiś czas bez leków, ale ostatnio znów mi skoczyła i tak jest cały czas, raz wysoka, po parloderze (bromergon wywołuje u mnie fatalne skutki uboczne) poziom w normie, ale po jakimś czasie znów podskakuje. Chciałabym wreszcie unormować prolaktynę na stałe!!! Jaki jest sposób??

Gość Co robić-
Mam problem od dwóch miesięcy czuję ból,w dole brzucha, zawsze rano mam straszną biegunkę. Schudłam sporo i wogóle źle sie czuję. Byłam u ginekologa ale on powiedział, że to nie od PCOS są takie objawy i że co to ma wogóle wspólnego z biegunką? Stąd moje pytanie do Dziewczyn chorych na PCOS czy też są bóle brzucha i ta biegunka u Was....? Badania zrobiłam prywatnie, bo tamten doktór uznał, że nie mam PCOS i nie będzie badań marnował. USG jajników prawidłowe tzn. nie ma tam żadnych pęcherzykow ani torbieli. Androstendion wyszedł niski testosteron w normie, prolaktyna niska, ale nie poniżej normy. Nie mam nadwagi, o trądziku też nie ma mowy, co do włosów to tyle co u 99% kobiet, na nogach i tyle, no i pod pachami. Miesiączki są co 28 dni. Skoro to nie PCOS to może rak jajnika?:( No bo co może mnie tam boleć, taki ból w dole brzucha to są wg. mnie narządy rodne. Jelita są chyba gdzie indziej, z drugiej strony co te biegunki oznaczają??????? A i ten ból jest najsilniejszy przed wizyta w toalecie i towarzyszy mu takie...uczucie przelewania się czegos w brzuchu. Czy ktoś z PCOS to ma? Może lekarz źle ocenił te moje wyniki... Wygladał na przekonanego, ale ten ból....:( Jest naprawdę silny.

Głównym objawem zespołu jelita drażliwego, są silne kurczowe bóle, które ustępują dopiero po upływie kilku minut, a po przerwie ( trwającej czasem kilka godzin) wracają ponownie. Skurczom najczęściej towarzyszą biegunka lub zaparcia. Dlatego zespół jelita drażliwego podzielono na dwie formy: biegunkowej i zaparciowej. Zdarza się natomiast, gdy oba typy ZJD występują na przemian.

Gość sloneczko1716
Osobiście polecam W WARSZAWIE lekarza medycyny OLGIERDA GŁUSZAKA, moim zdaniem to tez bardzo dobry lekarz do ktorego przyjezdzaja babeczki z calej warszawy pozdrawiam

Gość paweł70
Mogę wam polecić prywatną lecznicę Certus z Poznania. Byłem już trzy razy i za każdym razem miło mnie obsłużono. Nie trzeba czekać miesiącami za badaniem, a wyniki dostaniecie zaskakująco szybko! Do tego dobry sprzęt i doświadczeni lekarze. Więcej do zdrowia Wam nie będzie potrzeba :-)