Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bezpestkowy słonecznik...

TABLETKI DOPOCHWOWE - jak je aplikować? pomocy.

Polecane posty

dostałam od lekarza Gynalgin do stosowania przez 10 dni, są to tabletki dopochwowe, ale ja nie wiem jak je stosować. Pisze na opakowaniu, żeby nie wyłuskiwac tylko przyciąć lekko opakowanie i wysunąc. OK! Ale co dalej? Mam po prostu dwoma palcami włożyc tą tabletkę? Na jaką głębokość? Bo nie mam pojęcia. Czy wystarczy zeby po prostu cała weszła czy mam spróbować jak najgłębiej? Proszę o pomoc, bo pierwszy raz stosuje tabletki dopochwowe.

tabletki dopochwowe musisz włożyc najgłębiej jak się da.... podpowiem ci ze najlepiej to zrobisz na leżąco...możesz lekko unieść nogi...i zobaczysz jak \"gładko\" wejdą...;) pozdrawiam

na opakowaniu powinno pisac jak je aplikowac, ja mam polseptol tez dopochwowy i pisze na ulotce, ze najpierw trzeba zwilzyc przegotowana woda, polozyc sie i jak najglebiej wprowadzic, mi wystarcza do tego jeden palec wskazujacy, ale aplikuje to na stojaco, bo niestety nie mieszkam sama w pokoju, wiec zostaje lazienka po wieczornej toalecie

dziekuje za odpowiedź! na opakowaniu niestety nie jest napisane jak aplikować, więc po prostu postaram się włożyc jak najgłębiej i tyle. dzięki jeszcze raz :*

Gość tak jak tampona
na dlugosc palca, i zaloz sobie jakas wkladke na noc bo globulki beda sie rozpuszczac