Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka jedna kafeterianka

PANOWIE JAKA BYLABY WASZA REAKCJA ???

Polecane posty

Panowie forumowicze jaka bylaby Wasza reakcja gdyby Wasza dziewczyna po zakonczeniu zwiazku napisala Wam list, wyrazila wszystkie swoje uczucia, to jak nadal jej zalezy, ze jestescie nadal dla niej wazni. Czulibyscie sie zazenowani, osaczeni ?? Czy co byscie pomysleli ? Oczywiscie w sytuacji gdy nie jestescie z kims nowym, tylko nadal wolni...

Gość panom takie listy niepotrzebne
oni tego nie lubia !!!

Tu nie chodzi o lubienie czy nielubienie, ani zadreczanie i pisanie takich rzeczy po 10 dziennie, jeden taki list/mail i po sprawie.

Tak zeby gosciowi uswiadomic ile znaczyl.

Gość Brzydał
Zakochalbym się w niej na nowo :)

Utiwerdziłoby mnie to w przekonaniu że nie jestesmy dla siebie stworzeni.

Gość mialbym to w duuuuuupce

Gość ale po co chcesz
mu to pisać ??? jak koniec to koniec !!!! dla ciebie chyba jednak nie skoro masz potrzebe pisania do kogoś kogo nie ma już w twoim życiu

Stic a dlaczego tak mowisz/piszesz ?

A gdy rozstanie bylo nagle, spowodowane problemami w jego zyciu w ktore nie chcial mnie wciagac ?!

Gość ale po co chcesz
to nie ma znaczenia

Papierowe Nozyczki brak honoru dlaczego ? Zero wymuszania czegokolwiek, nawet nie bedzie slowa o jakims powrocie...nic na ten temat. Podziekowanie ot tyle...

Nie pytaj o zdanie w takich sparawch obcych ludzi na forum. Po prostu zrób co uważasz za słuszne. Tylko Ty znasz tego Chłopaka i tylko Ty potrafisz ocenić sytuację. Takie \'rady\' w takich kwestiach to zupełnie bez sensu.

Gość Pawel D D D
Erekcja??:>

Gość ale po co chcesz
ale po jasna cholere chcesz mu to pisać ??????

Myślę poza tym, że Ty już wiesz co zrobisz :) Nie pytaj by potwierdzic Twoje przeczucia bo to nic nie da, jeden powie tak inny inaczej. A wątpliwosci i takie \'miotanie sie\' są wpisane w pewne sytuacje. Dotyczy to wiekszosci ludzi na tym swiecie- \"napisac czy nie napisac? \" ;) Twoja decyzja i tyle Jaka ona nie bedzie ludziom na tym forum nic do tego

Natte masz racje. Piszac to juz niczego nie trace. Chodzi o to zeby wiedzial ze wiele dla mnie znaczyl, bo jestem cholernie skryta i nie okazywalam mu tego, a on teraz na spore problemy, chce zeby troche glowa sie do gory uniosla. Kocham go moze dlatego chce mu to napisac ? Poza tym za kilka dni bedzie to nasze ostatnie spotkanie, pewnie nigdy pozniej juz sie nie zobaczymy.

Natte, jejku czytasz w moich myslach hehe, chcialam potwierdzenia, bo sie motam czy napisac czy nie, ale z drugiej strony czemu nie ?

Ja nie powiedziałam ze piszac tego listu niczego nie tracisz, bo nie oceniam Twojej sytuacji. Nie znam jej przecież. Powiedziałam tylko, ze sama podejmiesz decyzję tak czy siak :) I pytanie sie o to co masz zrobic nic nie rozwiązuje

Natte to ze niczego nie trace to bylo juz ode mnie ;). Moze zacznie zalowac ze w tak glupi sposob sie cos tak ladnego rozlecialo, ale ja nie z tych ktore prosza sie o uczucie, jeden mail i mowie pa pa, pewnie juz na zawsze.

Gość kobieta piszac taki list
zawsze na coś liczy .....my to wiemy hehe jeśli on do ciebie nie pisze, nie dzwoni, nie pisz nic.... moja rada jeżeli facet chce widzieć kobiete w swoim życiu zrobi wszystko aby sie w nim znalazla, to czy ona jest skryta, nieśmiala, czy mu powiedziala,że go kocha czy nie....... nie ma znaczenia

wiesz jak to jest? podstawowe pytanie- ponosić konsekwencje czy żałować ze sie nie wydarzyło? Ja wciąż pracuję nad odpowiedzią..

Natte, hmmm ponosic konsekwencje, zdecydowanie... Uczymy sie na bledach...najwyzej bede miec nauczke...

Jest w tym sporo prawdy.. Tak, my to wiemy ;) Ale cóż.. chyba kazda ma na sumieniu takie sentymentalne gesty a la podlotek ;) Nawet gdy ma już duużo za duzo lat jak na podlotka

kobieta piszac taki list , uwierz na nic nie licze. Tymbardziej na jego powrot, sama nie wiem do konca czy tego chce... Chce zeby wiedzial wszystko od poczatku do konca, ale bez slow "blagam wracaj!!! "

Gość kobieta piszac taki list
piszac " my to wiemy" mam na myśli facetów hehe ...sam nim jestem :)

Natte ja tez juz nie podlotek... On tez nie, bo starszy ode mnie... Za tydzien zobacze go poraz ostatni, to bedzie list pozegnalny i podziekowanie za wspolne chwile...

Swoja droga on byl dosc sentymentalny, slodki przy tym, nie wiem co pomysli jak to przeczyta, boje sie i mam obawy, ale...bede zalowac jesli tego nie wysle.