Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pyt

DO TYCH CO MAJĄ KONTO W PKO I KORZYSTAJĄ Z BANKOMATU

Polecane posty

Gość pyt

Czy można dwa razy wyciągnąć z bankomatu pieniadze jak sie nie ma nic na koncie (przed wypłatą). Wiem ze raz mozna, ale nie wiem czy drugi raz mozna zrobić debet

Gość zależy jaki debet możesz sobie
zrobić i jaką sumę możesz wyciągać w ciągu 1 dnia z bankomatu

Gość pyt
Co miesiąc mam wpływ troche ponad tysiac. Mam dzienny limit na karcie 200zł. Dwa dni temu mając puste konto wybrałam 200zł ale teraz jeszcze potrzebyje około 100zł. Wypłata w przyszłym tygodniu

Gość a jak ja nie mam
regularnych wpływów i czasem dostaje 2 tysiaki a czasem 400 zł a kiedy indziej kilka miechów 0 zł??

Gość pyt
Wiem ze w takiej wysokości mozna. Ale czy mozna dwa razy wyciągać kase z konta pustego. Słyszałam ze tylko raz mozna zrobić debet nezaleznie na jaką kwote. KIedys kumpela zrobiła przed wypłata debet i potrzebowała niewielką kwote jeszcze raz i bankomat odmówił jej wypłaty

Gość trumtururum
nie wiem o który pko chodzi... ja mam konto w pko bp (ze skarbonką) i tam składałam wniosek o debet. Gdy miałam stałe wpływy na konto z wypłaty to miałam debet odnawialny w wysokości średnich wpływów, po spłaceniu go mogłam spokojnie znów go zrobić. Obecnie nie mając wpłat z tytułu wynagrodzenia tylko mam wpłaty własne co miesiąc składam wniosek o przyznanie debetu, również w wysokości średnich wpływów z ostatnich trzech miesięcy. Tu nie ma co gdybać tylko trzeba pójśc do banku i spytać czy masz debet, jeśli tak to jaki, do jakiej kwoty itd...