Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość moje własne piekło

Zniszczył mi życie ...

Polecane posty

Gość moje własne piekło

......kto??? .....TRĄDZIK............ czytam tutaj żale grubych, niskich, biednych.... i co wam powiem to wszystko pikuś w poruwnaniu z tym jak to gówno potrafi utrudnić życie. Twarz w relacjach jest najważniejsza, wkońcu to w nią się głównie wpatrujemy, to ją całujemy, przytulamy itp. Nic tak nie odpycha drugiej osoby jak twarz zaorana pryszczami, wągramy itp. Lecze się u wszystkich możliwych lekarzy, stosuje się do WSZYSTKICH ich zaleceń a rezultatu nie ma, zrobiłbym wszystko aby tylko się tego pozbyć, nawet mógłbym jeść suchy chleb i pić wode przez całe życie... Jako facet nie ukryje tego pod pudrem itp Co z tego, że jestem fajnie ubrany, mam miły charakter, pełno znajomych itd dziewczyny nie chcą mieć pryszczatego faceta. Mam ponad 20 lat, zero perspektyw na poprawe, i prawie pewność, że będe samotny. Postanowiłem usunąć się w cień, nie wychodzić do ludzi, nie oglądać par całujących się w parku, ludzi o pięknej cerze, może kiedyś wróce, może zanim umre medycyna coś na to poradzi.................

Gość Asicccaaaa
nie martw sie, napewno kiedys znajdziesz tą jedyna, jesli masz troche oleju w głowie i jestes inteligentny to nie martw sie, nie bedziesz sam,..

Gość Asicccaaaa
uroda nie jest najwazniejsza...mi nie przeszkadzało by to, napewno jest wiecej osob myslących tak jak ja,, a nie puste laleczki ktore szukają chłopakow ideałów, a pozniej sie okazuje ze wygląd to nie wszystko.\

Może za wielu lekarzy i za wiele środków? Nadmiar też jest niedobry. Zacznij od najprostszej rzeczy - pij bratki. Fachowo się to nazywa \"ziele fiołka trójbarwnego\".

Gość moje własne piekło
wiesz też tak kiedyś myślałem...........ale po 6 latach bezskutecznych poszukiwań nie mam już siły, wypaliłem się...... teraz znikam z dotychczasowego życia, pozostaną mi tylko studia dzienne, praca, i dom. Już nie wychodze nigdzie na miasto bo tylko kolegom problem w podrywie stwarzam, nie chodze już z koleżankami do kina bo potem za dużo sobie wyobrażam a one tylko się nudziły, jestem fajny do czasu gdy tylko przyjażń mi wystarcza...

Gość a moze wyprobuj
picie drozdzy i codziennie wieczorem masuj twarz delikatna, miekka, namydlona szczoteczka.

Gość moje własne piekło
kochane, to wszystko już próbowałem!!! miałem diety, antybiotyki, chodziłem do kosmetyczki, lampy itp poprawa minimalna.... chciałem tylko pokazać niektórym, że pare kilo nadwagi czy pare cm wzrostu mniej, to tak naprawde pikuś a nie problem...

Gość vale tudo
może nie napisze dużo, może cię nie pociesze ale.... CIĘ ROZUMIEM

Gość moje własne piekło
dzięki...... vale tudo, mniejwięcej to co napisałem powiedziałem przyjacielowi, powiedział, że robie błąd itd, że mam walczyć itp...ale ja już nie mam siły....

Gość moje własne piekło
nie ma już zamiaru, limit upokorzenia wyczerpał się już na całe życie, muślisz, że po każdej porażce posmuce się 5 min i moge iść dalej ??? faceci też mają uczucia, też cierpią..... chce odpocząć nie czuć presji, winy, że wszyscy kogoś mają a ja nie..... nie che się prosić o uczucie, o coś co większość ma za darmo...

Gość moje własne piekło
wnętrze???? w tą bajke przestałem wierzyć jakieś 4 lata temu..... jak się buzia niepodoba to nawet najlepszycharakter nie pomoże.

ej ej ej ! jakie proszenie ?! chcesz mieć laske ktora patrzy na wygląd ?! wiem,że może byc ciezko ale spróbuj no zrób to chociaz dla nas kafeteriuszy :) prosimy :) im bardziej sie starasz tym lepsza nagroda cie spotka:)

Gość moje własne piekło
wszyscy patrzą na wygląd w mniejszym lub większym stopniu......... prywatni państwowi dermatolodzy nikt nie umie pomóc..... lepiej dać sobie spokój, może kiedyś to się zmieni, do tego czasu nie mam zamiaru udzielać się towarzysko, pójde na siłownie, zapisze się na boks, może jak mi buzie obiją nie będe myślał o tym wszystkim.... ... w dzisiejszym świecie nie ma miejsce dla takich ludzi jak ja...

nikt nie jest ideałem jedni mają problemy z trądzikiem,inni z nadwagą a jeszcze inni z rozstępami a nic co ludzkie nie jest nam obce !!!!! i nie wolno sie usuwać w cien , myslisz ze takim sposobem znajdziesz połówke? uwierz,ze ona napewno gdzies na ciebie czeka;)

Nie przejmuj się mam kolezanke ,która miała na twarzy wulkany takie pryszcze ...chodziła do dermatologa i do kosmetyczki regularnie i w końcu dopieła swego...Takie syfy musisz wygrzewać chodzisz na solarium?

nie wiem, gdzie mieszkasz, ale ja znam bardzo dobrego dermatologa, jak narazie wszystkim znajomym pomógł

Gość moje własne piekło
lily ja już drugiej połówki nie szukam, czy jak ci powiem, że ostatnich 10 dziewczyn mnie odrzuciło to mi przyznasz racje ??? miałaś kiedyś sytuacje, że 9 chłopaków pod rząd cię olało ??? byłaś kiedyś 7 lat sama ??? powiedz mi czy na codzień widać rozstępy ??? moja brzydka twarz jest ze mną w każdej chwili i każdy ją widzi, mam kaloryfer na brzuchu i co z tego ??? tak go nie widać,

Gość moje własne piekło
Poznań

Gość jjjum
skro masz 20 alt to jest duża szansa że to ci przejdzie. wiem z doświadczenia

Gość moje własne piekło
nowa moge dojechać, tak już wydałem chyba prawie 10 tyś na leczenie, jaką różnice zrobi mi dojazd gdzieś jak ma pomóc....

Gość jjjum
sorry nie doczytałam. masz ponad 20 lat....hmmm...i tak wierze ze da sie to zmienic

Gość moje własne piekło
mam już więcej niż 20 lat, to już nie jest trądzik młodzieńczy, prawdopodobnie minie koło 40 .....zajebiście :(

Gość Sir W.S Gilbert
A ty nie masz przypadkiem cos z krwia? jakies zaburzenia krazenia lub broblemy z sercem? Moj kolega ma tez problemy z wypryskami po ktorych potem zostaja blizny, tez go leczyli i nic. Wkoncu jeden lekarz mu kazal konkretne badania zrobic i okazalo sie , ze ma broblemy z sercem i ze jego krew szybko sie zakaza bakriami i stad te wypryski.

Gość solar_in
jestem z facetem który ma łuszczycę i to na całym ciele a nie tylko na twarzy.kocham go bo jest zajefajnym człowiekiem :D dla mnie jego choroba nie jest problemem tzn to że ma taki a nie inny obraz. jest mi ciężko bo on sam tego nie akceptuje i często ma depresje. nie pomagają moje tłumaczenia i zapewnienia że MI TO NIE PRZESZKADZA...chciałabym mu pomóc alenie wiem jak :( są na tym świecie babeczki, którym zwisa i powiewa wygląd faceta, uwierz mi !sama się do nich zaliczam. jestem kobietą po przejściach i dla mnie liczą sie inne rzeczy niż twarz czy kaloryfer ;)

Gość muddle-along
Hmmm, jakos trudno mi sobie wyobrazic, ze jak wyleczysz tradzik to wszystko bedzie okey. Chyba, ze tylko ja jestem takim ewenementem, ze po tradziku mi okropne dziury na twarzy pozostaly... i to jest dopiero problem wyleczyc...