Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

aniia

Jak go pieścić, rozpalić ale nie zabierac sie za te sprawy

Polecane posty

No wiec chcialabym sprawic mojemu facetowi przyjemnosć, pieszczotami,narazie nie uprawiamy seksu bo nie jestem gotowa.Ale chcialabym sprawic mu przyjemnosc, nakrecic, rozpalic zeby było nam miło, pieszczoty oralne odpadaja, ja tego jeszcze nie potrafie i nie chce sieza to zabierac bo jest dla mnie za wczesnie :) moze macie jakies pomysły?

Gość moja rada
nie rozpalaj faceta jesli nie chcesz skonczyc,bo to...niehumanitarne!!!:D juz mi go zal:P

Możesz mu sprawić przyjemnosć pieszczotami przy pomocy dłoni. Poproś faceta,żeby pokazał Ci jka lubi najbardziej być dotykany.

Gość dajesz dupy
albo wcale sie do tego nie zabierasz :classic_cool: proste nie ?

Gość seniorita222
popoś go żeby zrobił Ci np. minetkę to może być dla niego baardzo przyjemne a jeszcze przyjemniejsze dla ciebie ;)

Gość seniorita222
c.d. lub całuski z języczkiem mmmmmniammmm :D wszędzie szczególnie płatki ucha to jest po prostu boskie!

Gość seniorita222
podszywacz to dla ciebie: :P

Gość seniorita222
szkoda mi ciebie chcesz byc kochany i kochac a nie masz kogo żal... :P

Gość seniorita222
mam wał z kołdry na własny użytek, nigdy nie boli go głowa, zawsze jest w pełnej dyspozycji, mogę go ułożyć jak chce i rrrruchać kiedy chce:classic_cool:🖐️

Gość seniorita222
a jednak dotknęło zabolało.... biedaku może dać Ci namairy do dobrego psychiatry??? :P

Gość seniorita222
żenujące:O koniec. nie wdaje się w takie dyskusje:O to nie mój poziom - dnoo:(🖐️

Gość seniorita222
papa twoje dno to spadaj stąd.:P (moje wypowiedzi z językiem) :P

Gość seniorita222
zlizuje ptasie kakalce z parapetów - naturalnie językiem - o tak:P p.s. moje wypowiedzi TYLKO z językiem:classic_cool:

no swietnie...albo daje d...albo nie bedzie przyjemnie? chyba sa rozne sposoby na przyjemnosc,a nie odrazu bach bach i po sprawie...

on np.ostatnio wylał mi na brzuch odrobine miodu, dla mnie to było super...wiec myslalam ze moze wy tez probowaliscie czegos podobnego tymrazem ja chcialabym go w jakis sposob zaskoczyc miło

Gość Pamietaj
ze cokolwiek bys nie robila to na koncu doprowadz go do wytrysku ! Inaczej beda go bolaly jadra i sam sobie bedzie musial to zrobic .

Gość pomocna_dloń
sprobuj w wersji scat... to zawsze dziala... na poczatek wsadz mu palec do odbytu i obliz... potem popros go zeby zrobil ci kupe prosto w usta... bedzie w siodmym niebie 🖐️

naprawde bola was potem jądra?? bo...chodzi o to ze on ma wzwod i jego jadra sie napinaja ale do wytrysku nie dochodzi, ja go hamuje bo nie chce niczego wiecej, ale nie myslalam ze to moze sprawiac mu bol...ojjj to niefajnie...ale on tak czy inaczej zasypia za chwile bez problemu (nigdzie nie wychodzac :)

Gość zmorek z tworek
To normalne po zbyt długim podnieceniu bez wytrysku. W stanie podniecenia produkuje się dużo spermy i musi być ona wyrzucona. Taki ból jest niebezpieczny i nieprzyjemny, bo może dojść do zapalenia jąder. A bolą jądra i nasieniowody, więc facet powinien się wystrzegać niepełnego seksu. Ból jest czasem straszny i inaczej się nie da, trzeba sobie ulżyć inego wyjscia nie ma. I właśnie to jest częstym powodem dlaczego faceci mimo, że mają partnerki to się mastrubują. Ona nie chce np. dać a on musi po prostu sobie ulżyć

Gość kobieto znaj litosc
seks odpada bo niedojrzalas, oral odpada bo nie wiem co...szczerze mowiac to ja Twojemu facetowi wspolczuje:( zawsze mozna sie trzymacza rece, spacerowac , krasc sobie calusy- to jest bardzo mile...to tak w zwiazku z Twoim pytaniem sorki ale jak dla mnie to Ty masz jakis problem, pozdrawiam cieplutko :)))

Gość trzymac * tam mialo byc

problem?dlaczego? bo nie chce isc odrazu z facetem do łóżka? dziwne jest to co piszesz...

Gość seniorita222
No dobrze ale JAK DOPROWADZIĆ do tego żeby wkoncu facet trysnął??? Też tego nie wiem :( potrafie go podniecić tak że chcialby we mnie wejść ale jeszcze tego nie chce nie jestm gotowa więc co moge oprócz tego dla niego zrobić?

Gość seniorita222
podszywacz

Gość witastwosza
joł.

Gość karolina 20007777
uwazam ze powinnas sprobowac pieszcot oralnych skoro nigdy tego nie robilas to nie wiesz czy bedzie to dla ciebie wstydliwe a wkoncu musisz se tego nauczyc to tak jak z pisaniem bedzie ci kiedys potrzebne :) gdy ja robilamm to pierwszy raz krepowalam sie przed swoim facetem ale on pomógł mi przezwyciezyc wstyd a to najlepszy sposob aby go ropalic nic nie tracisz a mozesz duzo sie nauczyc powodzenia:)

no włąśnie!!!! ja też pamiętam jak piesciłam go pierwszy raz oralnie :D :D :D ubaw był. ale mi się spodobało. spróbuj,. jak się nie spodoba, to nie wiem...