Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość frezja_17

strach o ciążę - prosze o szybką odp

Polecane posty

Gość frezja_17

mam pytanie. od kilku miesięcy biorę tabletki - mercillon. do tej pory wszystko było ok, zawsze sie stresowalam jak okres troszke sie spóźniał - ruchliwość jednego dnia. ale się pojawiał i było ok. Teraz jestem po okresie. skończyłam go w pon, w pon wziełam tabletkę z nowego opakowania, po zarzyciu drugiej tabletki współżyliśmy. Okres miałam za sobą, ale nie wiem czy druga tabletka już mnie zabezpieczyła. chcę dodać, że w momencie orgazmu on wyprowadził ze mnie członka, ale po jego orgaźmie współżyliśmy dalej, on jednak nie miał 2. Teraz się denerwuję, bo boli mnie brzuch. nie intensywnie, ale w górnych partiach. Boję się, że to moze być ciąża. Ze 2 tabletki nie wystarczyły, odpiszcie prszę szybko. najlepiej jakby odp ginekolog, ale cenię opinię każdego

Przeciez sama napisalas ze bierzesz tabsy kilka miesiecy;) Wiec glowa do gory, nie masz powodow do zmartwien;) ja wiele razy zapomnialam wziac tabsow, nawet 3 dni, i nibdy bic nie bylo;) Powodzenia i pozdrawiam;)

Gość Asicccaaaa
mysle ze nic ci nie bedzie. ze nie zaszłas w ciąze, ze tabletka 2 cie zabezpieczyła przed wpadką

Gość o matko boska
wybacz ale nie rozumiem Twojego problemu :classic_cool: ale na wszelki wypadekradzę Ci przeczytać ulotke, albo moze niech Ci mama poczyta jeśli jeszcze nie potrafisz skladac literek. brzuch w górnej partii to żolądek :]

Gość frezja_17
ja jestem starszną paranoiczką, a to wszystko przez maure, cały czas żołądek w supełek, teraz studia i jestem teraz czuła na każdym puncie, nigdy nie współzyliśmy tak szybko po okresie, moze dlatego się boję i stąd bół brzucha, tylko czemu on nabrzmiał? Moze to przez zmiane diety. Sama sobie wszystko tłumaczę, ale wolę to usłyszeć od odsoby trzeciej, to dużo daje

Gość o matko boska
dziewczyno czy Ty nie rozumiesz że jeśli bierzesz tabletki od kilku m-ce to jesteś ciągle zabezpieczona! bez względu czy to 1, 2 5 tabletka czy też 7 dniowa przerwa pomiedzy opakowaniami! boże gdzie się tacy ludzie rodzą? :/

Gość UUUUUUUUUU
zamist uczyc sie do matury i siedziec w ksiazkach zre tabsy o ktorych nic nie wie

Gość frezja_17
o matko boska - dziękuję za to zdanie bo właśnie to potrzebowałam usłuszeć, a uuuu to o tab wiem sporo, ale schiza to schiza, zwłaszcza gdy Ci starsi żępolą, ze wylądujesz z wózkiem, ot co. dzięki za pomoc

Gość o matko boska
rzępolić a nie żępolić :classic_cool: