Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rozzalony dupek

Czy myslicie ze

Polecane posty

Gość rozzalony dupek

Ze facet ktory ugania sie za 1 dziewczyna jest dupkiem? Ale co ja moge zrobic, jak dziewczyna mi sie podoba, po prostu mysle o niej caly czas, ale ona ma to gdzies. Czy jestem frajer pompka? Ile to ma trwac? Ja tak nie moge.

Gość ja kotka
wiesz to dobrze o Tobie świadczy... Moj chłopak kiedys tez za mna tak "latał" i wcale nie nazwalabym go dupkiem,cenie go za to:)

Gość rozzalony dupek
Super to mi chociaz humor poprawilas, ona nie jest mnie warta. Pozatym ona sie boi uczuucia i mojej zaborczosci. Bo tak sobie wywnioskowalem z etego wszystkiego, ona myslala ze jak tak za nia latam to potem w zwiazku beda problemy. A ja jestem spoko gosc, daje zyc kobiecie, bo oczekuje tego samego nie lubie zaborczosci, ale ona widocznie tak uznala, wiec jej strata. Ja po prostu tylko chcialem ja blizej poznac, ale nic z tego.

Gość rozzalony dupek
Cholera mnie bierze, ile sie uganiam? 3 miesiace i nie moge sie z nia spotkac

no brakowałoby jeszcze,żeby to baba za chopem latała;) dupkiem ? daj spokoj jakbys latał za 5 to by cie mogli casanovą nazwać ;) ale jak za 1 ? zwykła walka o uczucie;)

Gość ja kotka
widze ze jestes fajnym chłopakiem,nie zaprzataj sobie nia głowy.U mnie bylo tak ze ja bylam strasznie nieśmiala,wiec odpychalam go od siebie,wiem ze bylo mu smutno itd, ale pozniej sie do niego przekonalam i bardzo go szanuje za to jaki jest.Napewno nie jestes dupkiem:)

Gość tiririri
a gdzie mieszkasz? tj w jakiej czesci polski?

Gość rozżalony a ile masz lat
tak z ciekawości pytam

Gość rozzalony dupek
Mam za duzo lat i moze dlatego 28, mieszkam w centralnej polsce, ale milo wiedziec ze nie jestem dupkiem, czyli ona musi kims byc? lamczucha albo co.

Gość ja kotka
a ona ile ma? moze jest po jakims koszmarnym związku? i nie chce sie wiazac?

Gość rozzalony dupek
Nie wiem ile ma lat bo nie chciala powiedziec, ale na pewno z 25 ma i cos mowila o ostatnim zwiazku, ale nie mowila ze nie chce sie wiazac, po prostu widze, ze zrobila mniew konia i tyle, bo nie daje sie facetowi marchewki a potem ucieka sie gdzie pieprz rosnie.