jula*** 0 Napisano Wrzesień 21, 2006 Mi się wydaje,zę jest go po prostu za dużo,a może to oznaka czegoś innego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość to oznaka ciązy Napisano Wrzesień 21, 2006 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość przytulka Napisano Wrzesień 21, 2006 nawet nie gadaj:/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mia* 0 Napisano Wrzesień 21, 2006 możliwe...ale ja nie mam żadnych objawów zapalenia czy infekcji a tez od kiedy biorę tabletki śluz jest co najmniej denerwujący Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jula*** 0 Napisano Wrzesień 21, 2006 bardzo mnie to denerwuje,bo przez cały czas czuje się taka mokra. Czy można coś z tym zrobić,czy niestety jesteśmy skazane na tą nadmierną ilość śluzu?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mia* 0 Napisano Wrzesień 21, 2006 obawiam się że jestesmy skazane....byłam u ginekologa. zapisywał mi rożne rzeczy na \"upławy\" ale nic nie pomogło bo zwyczajnie jestem zdrowa:o ostatnio jest go jednak mniej...może zanika:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jula*** 0 Napisano Wrzesień 21, 2006 Mia*-> a od dawna bierzesz tabletki? Ja dopiero od 4 miesięcy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość przytulka Napisano Wrzesień 21, 2006 mia czy Twoja ksywka ma znaczenie? ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mia* 0 Napisano Wrzesień 21, 2006 ja jakies 11....:) wiec za kilka miesięcy może zacznie Ci to zanikac jak mi:P a tak poważnie radziłabym iść do ginekologa. a noż widelec wyleczy Cie glubulkami. osobiście(choć pewnie nikt mnie nie poprze) sądzę że to skutek nie za dobrze dobranych tabletek.....ale mogę się mylić:) za kilka dni zmieniam wiec poprowadzę wnikliwa obserwację.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mia* 0 Napisano Wrzesień 21, 2006 pewne znaczenie ma a czemu?:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość przytulka Napisano Wrzesień 21, 2006 bo nie wiem czy dobrze mysle... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mia* 0 Napisano Wrzesień 21, 2006 strzelaj :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość przytulka Napisano Wrzesień 21, 2006 nie...moze tak: czy to sie wiaze ze slowem ana? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mia* 0 Napisano Wrzesień 21, 2006 hmmm....nie znam takiego słowa:) w kazdym razie się nie wiąże..... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość przytulka Napisano Wrzesień 21, 2006 bo slowo mia oznacza bulimie... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jula*** 0 Napisano Wrzesień 21, 2006 pewnie najlepeij bym zrobiła,gdybym zmieniła lekarza bo ten bez żadnych badań zapisałmi tabletki Diane Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mia* 0 Napisano Wrzesień 21, 2006 zaskoczyłaś mnie...nie wiedziałam....Mia to skrót od Monika po prostu:) jula***>> zapisał Ci je jako antykoncepcyjne???? czy na jakieś problemy typu nadmierne owłosienie czy trądzik? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jula*** 0 Napisano Wrzesień 21, 2006 chciałam jednoczesnie i na nadmierne owłosienie i jako antykoncepcyjne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość znowu Cie spotykam przytulka Napisano Wrzesień 21, 2006 przytulka no pij pij pic piolun !!! Mordrrczyni przyszła!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mia* 0 Napisano Wrzesień 21, 2006 aha..ja chodzę na przemian do trzech lekarzy i żaden nie zlecał badań gdy zapisywał mi tabletki bo oni zwyczajnie robia to na oko...trudno znaleźć kompetentnego ginekologa....pewnie gdybym rzuciała hasło \"nadmierne owłosienie\" u któregokoliwke z nich też wcisnęli by mi diane bez pytania....nie sądzę wiec że jest konieczność zmiany lekarza ale faktycznie spróbuj zasięgnąć konsultacji, niech Cię zdaba...być może u Ciebie da się to zwyczajnie wyleczyć globulkami. w kazdym razie z własnego doświadczenia wiem że tabletki powodują zmiany w śluzie szyjkowym macicy i wcale nie oznacza to ciąży....:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jula*** 0 Napisano Wrzesień 21, 2006 najgorsze jest jeszcze to,ze o wiel więcej jem i już nie mogę patrzeć na mój duży brzuch Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mia* 0 Napisano Wrzesień 21, 2006 no niestety:) po diane idzie przytyć jak cholera....gdy ktoś nie ma samodyscypliny to nawet przy novynette zmenia sie w bałwana i zaczyna turlać....uważaj tez żeby Ci owłosienie nie powróciło ze zdwojoną siłą i nie bierz tych tabletek zbyt długo.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jula*** 0 Napisano Wrzesień 21, 2006 już soboe powiedziałam,że to będą moje dwa ostatnie opakowania tych tabletek. A Ty jakie bierzesz?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mia* 0 Napisano Wrzesień 21, 2006 novynette ale nie polecam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jula*** 0 Napisano Wrzesień 21, 2006 tak sobie myslę,żę po odstawieniu tych tabletek zamieni ęje chyba na Yasmin Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mia* 0 Napisano Wrzesień 21, 2006 w sumie dobry wybór. głupio żebys tak od razu skakała z najmocniejszych na najsłabsze...rożnie fiksacje mogłabyś mieć z organizmem....myślę że nie bedziesz załować ale za to jak zachowa się sluz nie ręczę:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jula*** 0 Napisano Wrzesień 21, 2006 dziękuję za wszelkie rady :) Zmykam spac. Dobranoc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach