Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

targa

Jak to wyjasnić?

Polecane posty

zastanwiam sie nad tym co ostatnio powiedział mój facet nowo poznany ze tylko z jedna laska a mianowicie z kobieta z kotra byl 7 lat bardzo szybko dochodzil niemal a kilka mintu a z kazda pozostała moze kochac sie bardzo długo czyzby chodzilo o uczucie i o to ze ja kochał?tak jeden z moich najlepszych kumpli powiedzila co o tym mysliciei?

Gość seniorita222
musiała go nieźle kręcić może to była miłość....? nie wykluczone...

Gość opu
to chyba chodzi o podniecenie moze tak szybko dochodził bo dziewczyna lubiła szybkie numerki tak naprawde facetowi łatwiej jest kochac sie szybko wiec moze chodziło o dostosowanie albo druga strona moze mu nie zalezało a jeszcze trzecia wersja moze tak gada zeby przedstawic sie jako fantastyczny kochanek długodystansowiec( z punktu widzenia kobiety)

mwił ze ona uwazal go za cieniaisa bo wlasnie tak szybko konczyl a sam sie dziwi ze z innymi moze dlugo ..i sam nie wie o co tu kaman hehe

Gość opu
to jakies psychologiczne pokrecenie nie wiem czemu był z ta dziewczyna on tak szybko konczył bo sie przyblokował niepotrzebnie jej ponizajacymi uwagami choc wydawało mu sie ze własnie takiego ponizenia potrzebuje niektórym facetom wydaje sie ze potrzebuje bata choc w tym przypadku niekoniecznie a moze to jakies odreagowanie na jakies dziwne kontakty z matka despotka cieszmy sie ze gosciu sie uwolnił i sex bedzie dla niego dłuzszym przezyciem