Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

nibys

dlaczego chcecie nadac dziewczynce imie Julia?

Polecane posty

bardzo chilala bym dac mojemu dzieciaczkowi (jesli je wogle bede miec bo akurat narazie nie planuje) na imie Julia. tak czytam to forum i jak przychodzi kwestoia imienia to ciagle powtarza sie to imię. Skad przyszlow wam to imie na mysl? w moijim przypadku sprawa jest oczywista moja mama ma tak na imie:D

Gość bo to piękne imię jest

zgadzam sie ze piekne nawet bardzo piekne. i bardzo popularne ostanio i to mnie ciekawi skad wziela sie ta popularnosc jeszcze kilka lat temu nie bylo takiego ze tak powiem szalu na to imie jak teraz. wiec chcilam zapytac skad wam przyszedl ten pomysl? romeo i julia? ktos z rodziny, znajomych ma tak na imie? tv? czy cos innego?

Gość ja rowniez
chcialabym nazwac corke Julia. Bardzo mi sie podoba,a zaleta jest tez ze w obcych jezykach jest identyczne, a ja mieszkam za granica. Imie nie bedze brzmiec obco ani tu, ani w Polsce :) A jakis pomysl takiego imienia dla chlopca? Przyszlo mi na mysl Adam, ale jakos nie jestem przekonana do tego imienia...

Gość ja rowniez
patryk inaczej sie pisze... Poza tym niespecjalnie mi sie podoba, Adam lepsze ;)

Gość ja np po prababci
a tak w ogóle podoba mi się to imię :) Proste i ładne.

dla mnie to imie jest poprostu piekne i jeszcze moja mama sie strasznie ucieszy z wnuczki o jej imieniu. tylko zastanawiam sie skad w malej szkolce w ktorej moja mama uczy jest teraz 10 Juli :P:P kurcze z imieniem dla chlopca jest trudniej jesli ma byc 2 jezyczne. heheh najbardziej mi sie smiac chcialo jak poznalam anglika o imieniu Gas:P:P

Gość ja rowniez
wiem, ze dlachlopca trudnniej. Tylko Adam mi przychodzi do glowy. A dla dziewczynki, oprocz Julii, np. Joanna. Tez jest bardzo ladne, ale Julia jednak ladniejsze:)

a moja Julcia ma tak na in=mie bo nam si epodoba. Troche sie obawialam ze zbyt popularne w Polsce jest teraz, ale nie mieszlkamy w Polsce i moze nawet nigdy tam nie wrocimy. A chodzilo nam tez o taki imie mieszynarodowe. Zeby nie bylo tylu problemow co z moim i nie mialo polskich liter

Gość ja rowniez
no ja wlasnie, tak jak pisalam, tez to biore pod uwage