Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nowyyyyyyyy

jak wydluzyc stosunek?

Polecane posty

Gość nowyyyyyyyy

czesto sie masturbowalem wczesniej i mam teraz taki problem nie wiem czy to ma jakis zwiazek. jezlei przestane to robic to pomoze?

Gość Elzbieta 28
w jakim sensie kurduplu??

Gość Moj sposob
na dluzsze stosunki to chodzenie calymi dniami z odslonietym zoledziem . Po prostu zsuwam napletek i tak chodze . Z poczatku jest troche nieprzyjemnie ale mozna sie do tego przyzwyczaic . Ale pozniej za to mozna sie kochac duuuzo dluzej . :classic_cool:

Gość albo
wkladac pale w garnek z kostkami lodu i trzymac przez 10 minut dziennie,taka krioterapia swietnie dziala na fiuta,a jaki przekrwiony...hohoho

Gość moja podpowiedz
Wez no przejedz rowerkiem jakies 100km na bardzo niewygodnym siodelku, twoj tylek bedze tak wykonczony, ze stosunek bedzie trwal i trwal, ale musisz to zrobic dzien wczesniej, bo w tym samym dniu nawet ci nie stanie :P

Gość mi się nie wydaje żeby to
miało związek z masturbacją, przecież jak sie masturbujesz to nie dochodzisz odrazu(chyba?);-)Moj chłopak tez sie "wcześniej" masturbował a "teraz" to możemy sie nawet godzinę kochać!:-DPoprostu on mówi, ze jak już ma dochodzić to myśli o czyms nieprzyjemnym np. o grubej, starej babie:-D:-D(bez obrazy dla nikogo;-))Poza tym wydaje mi się że jak się sam zabawiasz to możesz sobie sam pomóc, zrób sobie taki trening, że jak będziesz czuł, że to już za chwilę to spróbuj właśnie ten moment odwlec w myślach i skup się na czyms innym, z czasem nabierzesz wprawy!A podczas normalnego stosunku to chyba można spróbowac techniki ucisku(gdzieś o tym czytałam- jak już bedziesz czuł, ż edochodzisz to partnerka wtedy powinna ścisnąć okolice żołędzia chyba mocno tak żeby nie doszło do wytrysku). Próbuj, może się uda a najlepiej zaopatrz sie wjakąś fachowa książkę od tych spraw:-)Powodzenia!

Gość Do autorki powyżej
A Ty miślisz,ze jak dochodzi to mysli o Tobie?hehe naiwniara:D

Gość szybcioszek
Jak szybko dochodzicie przy waleniu gruchy? Hmm mi to zajmuje z 8 sekund, pewnie sa lepsi jak to zwykle bywa ::)

Gość cervantesa
pomaga taki specjalny seks, co dziewczyna ciągnie jakoś chłopakowi czy coś podobnego i chłopak ma się starać jak najdłużej nie dochodzić i wyjmować z cipy jak musi. Nie wiem jak jest z masturbacją faceta, bo nim nie jestem :(

Gość cervantesa
przegrałam doszczętnie swą nic niewartą egzystencję:( :classic_cool: