Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

lipa

Oko malowane w ciemnych kolorach- czy właściwe dla blondynki?

Polecane posty

Włosy mam ciemny blond. Oczy zielone. Czy mogę jako makijaż imprezowy pomalować oko na ciemne kolory? tzn jakiś szary cień, szara lub czarna kredka? Jak myslicie? Nie będzie się to gryzło z moim typem urody?

mi się własnie takie coś podoba:)Tak jak w teledysku Paris hilton.Nie wiem sama czemu:o

Gość rokta
Moim zdaniem do blondynki bardziej pasują pastelowe kolorki:D Ale to oczywiście zależy od gustu i upodobania:) Zawsze można poeksperymentować :))

super jest makijaz smoky eyes dla blondynki, zobaczcie sobie na aktorke Sienne Miller, fanie wyglada. Tylko trzeba miec troche wprawy w malowaniu.

Gość RUmunka.
słuchajcie, my jestesmy zwykłymi dziewczynami, mamy zwykłe kosmetyki i malujemy sie same nie zawsze z efektem. te modelki, aktorki, dody, piosenkarki ,które sa slicznie pomalowane, to nie jest efekt ich dzieła, ale profesjonalistów, kosmetyków, utrwalaczy, trików, rozmazywań itp. Mozesz miec gorszy efekt i bedziesz wyglądała jak baba jaga. Otóż ja kiedys tez tak ekserymentowałam. Jasna cera nico pofluidowałam ja i na to ciemne cienie , niby mi sie podobało, ale kilka osób mówił, gdzie masz oczy? czzemu masz czarne doły? oco im chodzi, przeciez to takie piekne, tak sie starałam. patrze w lustrze takim ciemnym w banku a ja wiecie jak wyglądam z daleka? jak ślepiec. czarne kółka na oczach z daleka. taki efekt, a dlaczego? bo mam małe oczy, osadzone w głębi co spowodowało ze miałam mniejsze czarniejsze koła - ślepcowe. myslałam ze sie popłaczę. pod kołami były cienie które mam juz od zawsze, takie cienie pod oczami niezakorektowane. Teraz korektuję ale maluję sie na jasno. odmładzam się, ale korektor wysusza i na moich cieniach pod oczami są widoczne zmarszczki. korektor wyrzucony a makijaz roie juz naturalny delikatny. wyglądam młodo i swieżo mimo mojego wieku. Tobie odradzam czarne cienie do powiek

Gość oj nie wiem
wiecie jest fajna stronka wizaż.pl warto wejśc i poczytać jak się malujecie lub chcecie doszkolić taką wiedzę, polecam co nieco :D

Gość oj nie wiem
musicie szukac to co was inetresuje papapa