Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

owsianka

czy myślicie że będę w ciąży??

Polecane posty

kochalismy się z moim ukochanym w mój najbardziej płodny dzień, do tego żeby plemniczki nie za szybko wyleciały ze mnie po całym zajściu uniosłam pupę do góry czy myślicie że mam szansę zaciążyć??

Gość justaaaaaaaaaaa
nooooo, ja za 1 razem zaciązylam :):)

no to gratulacje!!!!my tez byśmy bardzo chcieli,a kiedy sie zorientowałas ze jestes w ciazy??

no widze ze tu od rana ktos jest naładowany agresja nie obchodza cie takie sprawy to po co jestes na tym forum idz sie wyzyj gdzie indziej

słuchaj to wszystko zależy od wielu czynników. My z mężem staraliśmy się rok i nie raz robiłam to co Ty i nic nie wychodziło dlatego musisz uzbroic się w cierpliwość choć zyczę Cio zaciążenia :)

Gość acunia
ja staralm sie dwa miesiace i nic w trzecim po kazdym seksiku unosilam pupe do gory i teraz jestem w 6 miesicu ciazy nogi pomogly :D

Gość powściągliwa
Owsianka, ja popieram wypowiedź Japonki choć zero we mnie agresji. To jest oczywiście forum o ciąży, ale trzeba zastanowić się z jakim pytaniem się wyskakuje i jak formułuje swoje wypowiedzi. Gdybyś miała 11 lat to można byłoby zrozumieć takie pytanie, ale jesteś chyba starsza? A skoro tak to powinnaś wiedzieć, że nikt na tym forum nie udzieli Tobie odpowiedzi czy będziesz w ciąży bo po seksie < uniosłaś pupe w górę > Przecież to śmieszne i żenujące! Zadawaj pytania rzeczowe i inteligentne!!