Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kama19

pomocy!!!!

Polecane posty

Gość kama19

czy mozna wpasc zaraz po skonczeniu krwawienia bo ja juz nie wiem ;/ pomozcie dziewczyny!!!

Gość anytsuj
Wpaść.... to temat rzeka , moze troche dokładniej , a wpaśc to teoretycznie zawsze mozna , według niektórych nawet w dobrze załozonej i uzywanej gumce:P

Gość jesli sie nie obserwujesz
jesli masz na mysli miesiaczke,to mozna. zalezy od tego kiedy nastapi jajeczkowanie.

Gość kama19
to znaczy po poludniu jeszcze mialam okres a wieczoem juz nie powinny to byc dni nie plodne ale juz sama nie wiem chyba nie mozliwe zebym byla w ciazy ;/

Gość karoka
Mało prawdopodobne, aczkolwiek wpaść można nawet ko0chając się w trakcie miesiączki

Gość jesli sie nie obserwujesz
jesli dojdzie wczesniej do owulacji, to automatycznie dni plodne zaczynaja sie wczesniej (na 3-4 dni przed nia). Wtedy caly cykl jest bardzo krotki.

Gość ZiS
ja z moim chlopakiem "uprawialismy"....petting...4dni od ostatniego krawienia... okres mi sie spoznia4dni... DLACZEGO??????????????????????????????? pomóżcie

ZiS! Petting?? Jeśli można uprawiając petting zajść w ciąże to uwierze, że można zajść w ciąże , siedząc w autobusie koło jakiegoś faceta! Jeśłi sperma nie dostała się w okolice pochwy to nie ma sznas!!

KAMA 19. Można wpaść nawet jak masz okres ja już o takich cudach z zachodzeniem w ciąże słyszałam, że nie uwierze w jeden zapobiegawczy środek przeciw ciąży. Njlepiej stosować rózne minimum dwie metody. Przerywane stosunki to też często niezła ściema! Trzeba się zabezpieczać podwójnie. A njabezpieczniej spirala choć już się rodziły dzieci ze spiralami (najmniejszy procent zachodzi w ciąże). Więc dziewczyny, jeśli sperma dostała sie do pochwy to zawsze jest taka szansa. Przed wytryskiem jest też możliwość, że plemniki wydostaną się na zewnątrz no i jesli to będzie w pochwie, gdy plemniki sa silne, to dotrą gdzie trzeba! Więc dziewuchy zabezpieczać się a nie liczyć na fuksa, szczęście czy polegać na facecie, że \"zdąży\" myśląc, \"przecież on też nie chce dziecka\"

Gość mozna mozna
i to jeszcze jak !!! ja tak mialam :)

Gość ZiS
bo tu na niektórych tematach to niktorzy mowia tak s drudzy nie...i nie wiadomo,a okres jak sie spoznial tak spoznia