Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

barsa

WITAM .........i o staranka WAS pytam ???????????

Polecane posty

czesc dziewczyny, zapraszam na topik te, ktore sie starają lub tak jak ja mają taki zamiar, mam w zwiazku z tym wiele obaw, ale nan nadzieje ze wszystko ułozy sie po mojej myśli, u mnie jest tak ze chciałabym ale sie boję i waham, nie moge sie zdecydowac, a czas ucieka mam nadzieje jednak ze do 27 roku zycia zostane mamą, to jeszcze 2 lata -->🌻

Cześć Barsa Zaczynam starania od października, więc chętnie się dołączę. Widzę, że Ty jeszcze nie jesteś jeszcze na 100 % zdecydowana

Witam Was,my z męzem zaczelismy starania całkiem niedawno a juz jestem w 9 tygodniu ciąży.U nas udało sie w pierwszym cyklu:) Zycze Wam byscie szybciutko zostały Mamusiami i by Wasze dzidziusie były zdrowe pozdrawiam

kasik26 gratulację :) Dzki za dobre słowo. Mam nadzieją, że też mi się uda w miarę szybko - co prawda nie liczę, że zostanę zafasolowana za pierwszym razem, ale kto wie ;)

kirra ja tez nie sadziłam ze tak bedzie..szczegolnie po tym jak naczytałam sie na forum jakie dziewczyny maja problemy z zajsciem w ciaze. A moj maz był uparty i twierdził ze bedzie od razu dzidzia..i tak było!!! Powodzonka...a radosc po zobaczeniu dwoch krech na tescie chyba nie moge z niczym porównac...to jest taaaakie uczucie..oj same zobaczycie...

Kasik26 przy pierwszej ciąży udało nam się za 3 cyklem. Ale teraz tak obsesyjnie ;) pragnę dzidziusia i dlatego obawiam się, że może nie iść tak szybko. Wiele kobiet tak ma - im rardziej chcę dziecka, tym trudniej zachodzą. Na razie czekam na @ - ma przyjść ok. 10-11 października, a potem do roboty :D

a ja sie zastanawiam i ysle ale z mezem nie rozmawiałam na razie na tem temat, kiedys o tym mowilismy ale teraz mamy inne problemy, ja mies temu zaczełam prace wiec te starania to moja czcza gadanina ale do realizacji raczej na razie nie dojdzie, mam 25l wiec mam nadzieje ze mam czas na to .....choc to nie znaczy ze nie lubie o tym rozmawiac, dlatego załozyłam taki topik...