Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kamika2222222

BLAGAM POMOZCIE!!wieczorem randka na ktorej bzalezu a....

Polecane posty

Gość kamika2222222

a ja sie rozchorowalam, z nosa kapie. katar, gardlo chrypa.boli glowa.Zbladlam.Blagam...tak dlugo na ta racndke czekalam i tak mi zalezy zeby ladnie wygladac:( jakie macie triki sposoby na super wyglad, i cos co skutecznie postawi na nogi.i tak zebym sie nie doprawila bardziej.Dziewczyny czekam na rady

Gość Lepiej się nie zbliżaj
do niego, bo jeszcze zapamięta tą randkę na cały tydzień leżąc w łóżku

Gość nie idz
bedziesz sie fatalnie tam czuła...świergoczacy nos, kaszel itd.....tego nie da sie ukryc. zmien date randki

jak odwlolas zto koles moze uznac ze \'spenialas\' (glupie slowo:D) moze idz na randke i powiedz mu w oczy ze sie zle czujesz i czy nie moglby cie odwiezc do domu i sie toba zaopiekowac:P:P dobra dobra zartuje ;)

tez bym przelozyla ale jesli juz musisz koniecznie isc to proponuje 2 tabletki Maxflu (ok 6 zl chyba, to tabl musujace bez recepty), a na zatkany nos Sudafed (tez w aptece bez recepty ok 11zl). Samopoczucie powinno sie poprawic:) Ale wiesz co... jezeli bardzo zle sie czujesz i na prawde slychac ze jestes chora to zadzwon do tego faceta, jak uslyszy Twoj schorowany glos to na pewno zrozumie i bedzie Ci kibicowal zebys jak najszybciej wyzdrowiala:)

Gość agawanka
Najwazniejsze to nie isc i nie siorbac nosem wiec - polecam Acatar na bladosc skory jakis puder brazujacy w kulkach lub tez co tam masz :-) jakas tabletke na ogolne polepszenie zdrowia, na bol glowy, dreszcze np. ibuprom czy jak kto woli Ubrac sie cieplo ale nie za goraco zebys sie nie przegrzala Dobra fryzurka i udanego wieczoru :-)

Gość kuuuuuuuuuuuuuuuuur........
Zaraz nie wytrzymam!!! Siedź w domu, kretynko!!!!!!!!!!!!! Wczoraj taka larwa kichnęła na mnie w autobusie i juz jestem chora!!!!! mam gronkjowca, więc jak tylko ktos mi kichnie w twarz, to sie zaczyna- i tak caluteńki rok! Moglibyście czasami pomyślec o innych ludziach, a nie zachowywac się jak buraki:o Sami, qrwa, jesteście?:o

Gość do kuuuuuuuuuuuuuuuuur........
:-0 Może ty jak kichasz masz możliwość siedzenia pod kocykiem w domku...ale nie każdy wiedzie takie bezstresowe życie. I gratuluję kultury:-0

Gość kamika2222222
dzieki tym, ktorzy mnie rozumieja i daja dobre rady;) Niestety nie moge tego odwolac, bo ten ktos przyjechal tylko na dwa dni i to zzagranicy, wiec sami rozumiecie:)sila wyzsza.narazie faszeruje sie czym sie da.Czuje sie nienajgorzej.Wiec moze jaoks to bedzie.I moze jak pojde to sie nie doprawie, nie?

Gość trzymam kciuki
powodzenia 🌼

Gość a co klient z zagranicy
przyjechał???? Syrop na kaszel, żebys nie kasłała w czasie obciągania i tyłek wypięty do góry starczą:o