Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sandra23

Zrobiłam test ciążowy i wyszedł ...

Polecane posty

Gość Sandra23

zgadnijcie? ;) NEGATYWNY !!! Sama w to nie wierzę, bo skąd w takim razie te obolałe na maxa piersi, kłucie w podbrzuszu?. Test robiłam wczoraj, wyszła cieemna krecha w okienku w którym wyjść powinna - brak ciąży. Na ulotce napisane jest, że test ten sprawdza się w 99 %. Mam nadzieję, że u mnie się sprawdzi. Dla pewności za parę dni zrobię koleny test. Jednak tak sobie myślę, że skoro wyszedł negatywny, to nie jestem w ciąży, bo myślałam, że jestem - ba, pewna byłam!. Te objawy wskazujące na ciążę, te schizy!. No właśnie, może tylko schizy?. Jeżeli byłabym w ciąży, to teraz byłby drugi miesiąc i ... myślę, że test ciążowy przecież wykryłby taką ciążę, prawda? Test został wykonany prawidłowo oczywiście ... Bobo Test - płytkowy - dobry jest? :)

Gość daphne
Jesli to bylby juz drugi miesiac,to powinine wyjsc dobrze,bo stezenie beta hcg jest juz wtedy bardzo duze, ok 8-9tyg ciazy jest bodaj najwyzsze w ogole. Ale mi lekarka zawsze mowi ze z tymi mna mocz nigdy nic nie wiadomo. Idz zrob sobie test krwi na obecnosc beta HCG - on jest naprawde niezawodny ,a kosztuje 25zl, czyli tyle co dwa tesciki apteczne:-) Te objawy moge byc spowodowane zaburzeniami hormonalnymi, moze bierzesz od inedawna tabletki anty? Albo,co gorsza,zazywalas Postinor Duo??

Gość daphne
Pytam o Postinor,bo ja sama bralam 2 miesiace temu ponad, i takie objawy jak bol podbrzusza i piersi mam do teraz:// choc brak ciazy stwierdzono na wszelkie mozliwe sposoby,z usg wlacznie:-)

Gość Sandra23
Postinor duo zażyłam, ale nie teraz, ponad rok temu więc pewnie nie ma, to znaczenia w tym przypadku, prawda?. Sama nie wiem co o tym mysleć, ale tak właśnie podejrzewam, że jeżlei byłabym w ciąży, to test ciążowy powinien ciążę wykryć. Tymbardziej własnie, że to byłby prawie drugi miesiąc. Nie dwa tygodnie czy też trzy - DRUGI MIESIĄC. Boję się zrobić ten test z krwi ...

Gość Sandra23
Podbijam, może ktoś jeszcze się wypowie?

Gość sandra23
Mam okres ....