*Gwiazdka Mała 0 Napisano Wrzesień 22, 2006 bo ja biorę i płacę za niego 7 zł z groszami :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
*Gwiazdka Mała 0 Napisano Wrzesień 22, 2006 tylko ja biorę? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jjjoo3 Napisano Wrzesień 22, 2006 ja kiwdys bralam i terz tyle placilam i bylo spoko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jjjoo3 Napisano Wrzesień 22, 2006 ale bledow narobilam tez kiedys Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lady_in_red21 0 Napisano Wrzesień 22, 2006 mialam brac ale zanim kupilam poczytalam na necie i poszlam do innego gina. powiedzial, ze to pigulki dla starszych kobiet, ktore maja mniej hormonow. wiec nie wiem, czy sie nadaja dla mlodych dziewczyn. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gosssienka 0 Napisano Wrzesień 22, 2006 ja biore ;p ostatnio za 2 zaplacilam 12,30 ;p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lady_in_red21 0 Napisano Wrzesień 22, 2006 jak mialam wykupic to kosztowaly niecale 15 za 3 opakowania. ale w jakiejs taniej aptece z rok temu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gosssienka 0 Napisano Wrzesień 22, 2006 lady in red - mojk twiertdzi ze sie nadaja. Wcale nie ejstem starsza kobieta i czuje sie po nich bardzo dobrze. Nie przytylam ale nie pozwalaja schudnac. Jedna wada :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
...milcia... 0 Napisano Wrzesień 26, 2006 ja juz je biore od ponad pol roku...wszystko jts dobrze:)...no i sa niedrobie:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach