...milcia... 0 Napisano Wrzesień 22, 2006 to jest dla mnie bardzo krepujacy temat...dopiero po roku bycia w zwiazku z partneren potrafilam mu powiedziec CO jest moim kompleksem. mama nadmierne owlosienie..wszedzie.zaczynajac od rak po nogi...niby to jest noramlne,ale czy ...jestem nadmiernie owlosiona w kroczu, mam kilka ciemnych wloskow na brzuchy i ..co najgorsze...rosna mi ciemne wloski wokol brodawek:(czasami na dekolcie znajdzie sie jakis ciemny wlos) to jest okropne!wstydze sie swojego ciala..przykro mi jest jak ktos sie mnie spyta dlaczego mam takie owlosione rece...przeciez to nie zalezy ode mnie.nie moge sobie pozwolic na ladna bielizne, bo mam brzydkie okolice krocza czy ktos tez ma takie problemy:(?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość fewrgfr Napisano Wrzesień 22, 2006 naprawdę wydaje ci się że jesteś taka jedna jedyn na świecie?? no to jeśli ty masz kilka włosków ciemniejszych na brzuchu to jeszcze nie tak źle, ja mam je na brzuchu, plecach, palcach u stóp i wogóle wogóle, okolic bikini to busz, poza tym te włosy są gęste i sztywne, bardzo szybko odrastają i co mam zrobić? po prostu golę codziennie i godzę się z tym że efekt nigdy mnie nie usatysfakcjonuje mój partner znosi to lepiej niż ja ;D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
...milcia... 0 Napisano Wrzesień 22, 2006 mojemu partnerowi tez to nie przeszkadz:) ale jak sie gole w okolicach bikini to mam pozniej mnustwo czerwonych krostek;/ tez mam owlosione palce...niepokoje mnie wloski na piersiach,musze je wyrywac,a czesto zostala po tym blizny(malutkie,ale jednak to psuje wyglad piersi).powoli ucze sie do tego przyyzwyczjac,wiem ze ciala nie zmienie...poprostu balam sie ze moze jest cos ze mna nie tak?/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mamba85 Napisano Wrzesień 22, 2006 nadmierne owlosienie moze swiadczyc o problemach chormonalnych,zgloscie sie z tym problemem do ginekologa,moze zleci jakies badania i jakos pomoze.Wloski ( w dowolnym miejscu) mozna na stale usunac metoda laserowa,tylko ze jest droga ale przeciez zstarcza na cale zycie ,wiec moze warto zainwestowac.Jesli chodzi o golenie okolic bikini ja uzywam koncowki golacej dolaczonej do depilatora.Doskonale goli i nie zostawia podraznien ani krostek w przeciewienstwie do zwyklej maszynki.Pozdrawiam:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Włochatka111 Napisano Wrzesień 22, 2006 Ja tez mam ogromne problemy z owlosieniem. Czy wiecie moze czy tabletki hormonalne pomoga sie tego pozbyc? Lekarz przepisal mi Jeanine wiem czy pomoga mi sie uporac z tym problemem??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach