Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Przyszła mama26

Imię dla córeczki?

Polecane posty

Gość Katarzyna oczywiście

Gość Kasia rządzi
dziewczyna z którą po raz pierwszy uprawiałem seks tak właśnie miała na imie, nie ma co gorąca sztuka....

Gość kasia srasia
:P

Gość kasia srasia
kasia rządi - co 3 ma tak na imie wiec z nią to nie zaden przypadek buhahahahahahah

Gość azaza
do -ej mowie wam ,czy mógłbyś napisać mi jakie polskie imie Tobie sie podoba ?

Gość jak mozna z wlasnymi
kasia i wiktoria sa beznadziejne, jest ich tysiace. oliwia tez brzydkie, oliwka itp. ... ale to moje zdanie mi podobaja sie imiona: karolina i weronika uwazam, ze sa cudowne.... inne fajne to: kornelia

Gość ciezko zdecydowac sie
na imie dla dziecka... wiem cos o tym, mi bardzo podobaja sie imioma niepospolite, czerodziejskie, z dusza... np. Eufrazyna, Anzelmina, Agrypina, Kolombina, Adelina....

Gość Julia alepiej Wiola

Gość Ankaaaa20lat
Ładne Blanka :)

Mnie się podoba Pola, Kornelia i Cecylia A ostatnio spotkałam koleżankę która córce dala na imi Noemi- bez komentarza

Gość kaska29
pewnie że Kasia sama mam tak na imię i nie narzekam Wiktoria nie podoba mi się a w ogóle znam jedną i do mądrych nie należy

Gość Mysza Miki21
Marlenka, Justyna, Karina

Gość a mnie podobają się
imiona typu Dobrawa, Ziemowit, Bożydar

Gość Jadzia Genowefa

Gość WIKTORIA lepsze
Wiktoria wybierz, jest bardziej nowsze i oryginalne,.., Kasia raczej staroswieckie

Wiktoria ma co druga znajoma, co teraz urodzila, same Wiktorie. Oklepane bedzie. Kasia też, Kaśki sa fajne, ale takie pospolite.. Polecam Jagoda, Jagódka, Jagna, Jagienka ;) Kocham imię Jagoda i kocham moja Jagódkę :)

Gość Fitness
A jak wam sie podoba imię Monika??

Gość Nieeeeeeehgkffk
Monika kojarzy mi sie z samymi "wariatkami " bo jedna znajoma ma tak na imie i nie darze ją sympatia,...a pozatym nie podoba mi sie to imie...ja proponuje WERONIKA.. co wy na to?

Gość wola
ja w tym roku urodziłam bliźniaczki :Kirę i Aidę:) imiona wybrałą juz w wieku 15 lat (teraz mam 25) zawsze ciężko było mi wybrac które mam dac bo chciałam miec 1 dziecko a tak mam 2 urocze istotki:* mam kilka kuzykek, siostrzenic Wiktorii ale czy ja wiem, pospolite i przynajmniej mi się ngdy nie podobało i nie podoba, zgadzam się ,zę kasia jest pospolite ale uwazam ze jest lepsze:) znajoma dała Olivka, tez ładnie ale tyle teraz Olivek.... imie musi się podobac przedewszyskim tobie ale mysisz takrze patrzwec na dobro dziecka, inna znajoma dała synkowi na imie Mieszko, jeje sie podoba a mały ma przeje**ne w szkole , na pdwórku itp dzieci sie po prostu z niego śmieją .....znam przypadek dania imienia Gniewko sory ale tego nie skomentuje....po prostu rece opadają i brak słów....Elizka nie jest takie złe, znam kilka i to przemiłe osoby P.S. napisz na jakie się zdecydujesz/zdecydowałaś i pordrów mała od cioci Wioli:*:*

Ja też wszystkie Moniki jakie znam, a jest ich chyba z 9 - 10, to żadna nie jest fajna. Wszystkie wredne.

Gość wola
Aida ma na 2 weronika więc mi się podoba, weroniczek tez juz coraz więce, mam przyjaciółkęMonikę ale samo imie mi się nie podoba..

Gość santi_23
ja bym chciała mieć Zuzię albo Celinkę:-)

Gość wola
o właśnie Zuzia ładne -modne 3/4 lata temu i teraz ich tysiące:d celinka mi się baaardzo źle kojazy

Gość Fitnes
Celina brzydkie imie dla dzieciatka

Gość Fitnes
Czyli nikomu sie nei podoba imie Monika? A może Nina?

Gość santi_23
a ja żadnej Zuzi nie znam:-( A Celinka wpadła mi do głowy ostatnio bo zastanawiałam się nad jakimś imiieniem oryginalnym. Czasem myślę też że mogłaby być Sylwia ale mojemu narzeczonemu się nie podoba to imię:-(

Gość santi_23
acha!!! Emilka jest też ładne. A co do Niny to mi się nie podoba chociaż znam Ninę i bardzo ją lubię

Gość ja mam na imie monika
i dlatego mowie ze mi sie podoba...:P ale raczej swojego dziecka bym tak nie nazwala, bo nie za dobrze sie czuje z takim imieniem, wolalabym inne, wiec tez nie polecam. a przy okazji- jak widz enaleze do grona tych niewielu FAJNYCH Monik:P

Gość wola
Nina ładne tez nawet, ja wolę takie bardziaj nietypowe ale to również ładne, celina szpetnie z e tak to ujmę łagodnie

Gość Przyszła mama26
Dziękuje Wam bardzo za tyle propozycji ;) dalej mam mętlik w głowie, termin porodu mam wyznaczony na 15 pażdziernik, coś się wymyśli ;)