Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nicili

CO ja ma o tym MYSLEC???

Polecane posty

Gość nicili

to 33 dzien cyklu po odstawieniu pigulek (liczac od pierwszego dnia krwawienia z odstawienia). Gdzie ten okres???

zdarza sie ... poczekaj jeszcze z tydzien i idz do ginekologa. chociaz kiedys slyszalam taka teorie zeby odstawiac tabsy stopniowo. kupujesz jedno dodatkowe opakowanie i po ostatnim calym opakowaniu liczysz sobie nie 7 a 14 dni przerwy i bierzesz 14 tabletek. potem powinno wystapic krwawienie z odstawienia. po tych 14 tabletach liczysz sobie 21 dni przerwy i bierzesz kolejne 7. powinno wtedy byc dobrze.

Gość nicili
Kochalismy sie 24 dnia cyklu ale to byl stosunek przerywany z prezerwatywa...nie no...zaczynam schizowac :(

Gość haneczka-25
nie martw się ja w pierwszym miesiacu dostałam po 30 dniach a w drugim po 48, tak moze byc przez pare miesiecy bo organizm wraca do równowagi

Gość ZiS
ja nie biore tabletek i mi sie spóźnia,nie współżyłam tylko petting.... :(:(:(:( i co mam myslec????

Gość nicili
Eh...ja juz nie wiem...czekam i czekam...zastanwaia mnie tylko ten zoltawy sluz..taki brudzacy. Juz kilka dni...

Gość nicili
Co o tym sadzicie???

Gość ZiS
ja nie mam pojecia...

Gość ZiS
a ja ciągle o tym moim okresie mysle...no....

Gość nicili
Eh, to juz 35 dzien cyklu. Dalej nic, ganiam tylko czesto siusiu (ale duzo pilam wczoraj i jeszcze troszke alkoholu spozyłam) denerwuje sie...takie czekanie jest meczone. Watpie abys od pettingu zaszla w ciaze. U mnie nie bylo nawet wytrysku, no i gumka durexa, ktora blokowala,ewentualne płyny. Wiec...ile ja jeszcze mam czekac???a kiedy ewentualnie robic test???

Gość ZiS
heh...to sie naczekasz...:P ja już nie czekam już mam swój okres..już wrócił ..hiehiehiehiehie :) :D ufff i cale szczescie... i Tobie też tego życzę ;*

Gość nicili
zazdroszcze...

Gość nicili
eh...a mnie jeszcze brzuch zaczyna bolec, jakas ospała jestem i mam hustawke nastrojów no i ten śluz...rany...juz nie moge tyle czekac, a sama nie wiem czy moge zrobic test...nie wiem...czy w ogole bylo ryzyko...?

Gość ZiS
wiesz czo?? lepiej zrób test to Ci pomoże psyhicznie odpocząć od panikowania:) serialnie :P

Gość ZiS
albo quik albo bobo test :) i nie boj...albo ciepłą kąpiel,... albo herbatke z czarnej malwy