Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość JUZKA

ile trwa orgazm??

Polecane posty

Gość JUZKA

ile trwa u faceta a ile u kobiety?

Gość no kurcze
jakos nigdy mi nie przyszlo do glowy patrzec na zegarek:O

Gość ja to mam róznie
zależy, raz to się czuje taki dłuższy ale mniej intensywny a czasem taki króciutki silny, średnio tak z 15 s powiedzmy;-)

Gość JUZKA
miałam orgazm ale nie z facetem, sama , nie uwierzycie ale w szkole na w-fie, było to cudowne uczucie ..ale trwało do około 10 sek, nieziemskie uczucie, nie wiem jak to sie stało, pewnie w wyniku cwiczen uciskajacych pochwe... teraz mam faceta ale juz to nie jest to, wogole nie mam z nim orgazmu :( on sie stara i nic, moze ze mna jest cos nie tak ?

Gość Stanowczo
Za krótko :))

Gość wbrew pozorom ważne
to moze głupie pytanie, ale macie może cośtakiego: jet fajnie ,fajnie, coś jakby w środku się napręża, nagle zaczynająsię niekontrolowane drgania szczególnie mięśni nóg i... i odpycham faceta bo nie daję rady wytrzymać więcej :( a jeśli nawet siłą się zmuszę to to zaczyna boleć wiem, że to głupie, ale proszę o odpowiedź

Gość Enricco
Z żoną po 15 sek i potem dwa tygodnie kwarantanny Z przyjaciółką z pracy eksplozaja po 20 min walki, i tak jeszcze z dwa, trzy razy. Raz uda ło mi się 5 raz w ciągu jednego popołudnia i wieczora. Aha, mam 32 lata

Gość JUZKA
Nio, ja mam podobnie. Rozpala mnie do czerwonosci , jest mi bardzo przyjemnie i jakos nie moge dociagnac tej "przysłowiowej kropki nad "i" :(

Gość wbrew pozorom ważne
juzka o co w tym biega? wk * a mnie to strasznie :(:(:(

Gość wbrew pozorom ważne
kto wie jak to sięleczy? ... albo czy się da:(? da sięprawda? :(:(:(

Gość oko na nią
a co to jest orgazm ? Nigdy nie miałam :(

Gość JUZKA
kurcze nie wiem, zwłaszcza mnie meczy jak facet piesci mi łechtaczke....jest super przyjemnie , coraz silniej , silniej i ..... odpycham go

Gość wbrew pozorom ważne
dokładnie! naprężam się do granic możliwośći i to przestaje byćprzyjemne, zaczyna boleć a ja zaczynam się telepać ludzie! to nie jest śmieszne... pomocy!

Gość JUZKA
"wbrew pozorom" mialas jakikolwiek orgazm , czy to z facetem czy sama??

Gość do juzka
nie martw sięm, to normalne raczej, ja jak juz osiągnę orgazm łechtaczkowy to tez go odpycham np.przy minetce bo już nie mogę znieść dłużej takiej "przyjemności", zbyt intensywne pieszczoty moga aż bolec czasem

Gość wbrew pozorom ważne
no i to jest problem nie wiem:P może to było to a może nie czasem czułam, ze mogę jeszcze więcej nie iwem:(

Gość do juzka
niec twój facet nie pieści Ci dokładnie samej łechtaczki tylko okolice, np.tak przez wargi sromowe, bo takiego dotknięcia w "sedno" to czasem są nieprzyjemne

Gość JUZKA
hmm... nie wiem, moze ja zle robie ze w czasie np. minetki jest mi bardzo przyjemnie i "wyczekuje" zajebistego uczucia jakie doznalam na w-fie (nieziemskie).. robiłam nozyce najpierw pionowe a potem poziome i ...jakos zacisnely mi sie miesnie pochwy to było cudowne, mogłabym tyak cwiczyc godzinami :P ...

Gość to se ćwicz-P

Gość JUZKA
to brzmi głupio , ale tak było..... moze to źle bo teraz za nic w swiecie nie moge w zaden inny sposb dojsc, czy pod prysznicem czy z pomca faceta :(

Gość wbrew pozorom ważne
:(?

Gość JUZKA
DO "wbrew pozorom" słyszałam ze trzeba zaciskac mięsnie pochwy..zacisnac, spowolinc, zacisnac ...itd podobno pomaga

Gość nie zdarzyło mi się
no to trenu mięsśnie pochwy kiedy mozesz, nawet w ciągu dnia spróbuj się tam napinac i rozluźniac po chwili i w czasie stosunku staraj się robic to samo w rytm waszych ruchów w miarę możliwośći, to pomaga!

Gość wbrew pozorom ważne
dzięki juzka może kiedyś wypróbuję:P

Gość JUZKA
tak wogóle, któras z Was próbowała przy pomocy zabawek, nmp. wibratora ??????? moze on byłby bardziej sprawdzony :P

Gość feicja
łechtaczkowy jest the best

Gość bbbbbbejb
Prawie przy każdym stosunku, zależy jeden trwa 5 sekund a drugi nawet 30. Róźnie to bywa. Acha dziewczyny nie przejmujcie się, na początku też go nie miewałam. Poprotu trzeba się tego nauczyć.

Gość bejb2
u mnie w zaleznosci od sytuacji, gdy sama sie masturb. trwa ok 10 sek , gdy z moja przecudowna dziewczyna to dluuuuuzej:) pozdrowionka;)

Gość najczęściej
kiedy jest krótki tz. łechtaczkowy ma 3 skurcze i trwa z 10 sekund a pochwowy 6 skurczów i trwa około 30 sekund.Teraz jednak jestem na etapie orgazmów seryjnych tz kiedy przeżywam pierwszy kilka ruchów i już następny ,ostatnio było chyba 8 lub więcej , poprostu straciłam rachubę , byłam w siudmym niebie.