Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość xxx.

Jakim programem płytę tylko do napędu DVD można zmienić na VCD???

Polecane posty

Gość xxx.

Prosze pomozcie bo nie wiem jak to zrobic, mam kilka filmow na DVD ale nie mam ani odtwarzacza DVD ani napędu DVD w kompie tylko CD. Wiec jak taka płyte ktora sie nadaje tylko do nap. DVD mozna zmienic na VCD? Bo nie mam gdzie ich obejrzec :(

nie da sie. jest tu kwaestia gestosci zapisu na plycie dvd i srednicy lasera. programowo mozna zmienic jesli np. mamay plyte dvd albo jej obraz i chcemy nagrac to na vcd ale nie da sie tego zrobic fizycznie na plytce.

Gość a właśnie że się da
Weź marker i tam gdzie na płycie napisane jest DVD popraw na VCD. Powinno zadziałać.

Gość kup sobie napęd DVD za 100 zł
(albo i mniej) i po kłopocie

Gość maupiatka
za 140 to nawet nagrywarke kupisz :-0

najtanszy to tak 125 samsung ale za 145 jest fajny pionierek.

Gość maupiatka
nibys, a co powiesz na to: win xp (legalny), CD rom, nagrywarka DVD, Pentium IV, 512 ram, monitor 19'', klawiatura, mysz, komp dwu letni...............................cały zestaw za 147 zeta :classic_cool:

bajer :P:P ale mojego pieszczoszka bym nie oddala w koncu mam to 6600 gt w nim eh.... :D

Gość maupiatka
żaden bajer :-0:-P komputery w firmie mojej żony wymieniają co dwa lata i te zestawy na których one pracują mają prawo kupić za taką właśnie cene :-D:-P

nom przecierz mowie ze fajnie:):) mowiac krotko firma wspomaga pracownikow. moze nie jest to komputer marzen ale cenma jest super! fajna firma:P:P kup wiecej i sprzedawaj na alegro:P:P

@xxx - popros kogos kto ma na kompie naped dvd zeby zgral Ci filmy do divx\'a - jeden film spokojnie zmiesci sie na cd (ewentualnie po okrojeniu) i obejrzysz to na kompie. Przykladowy programik ktory to umozliwi znajdziesz tutaj: http://www.komputerswiat.pl/download/index.aspx?akcja=przegladaj&p=/MuzykaIWideo/TworzenieDivxIDVD (jesli link nie bedzie dzialal to przekopiuj to sobie do okna przegladarki)

Gość ale ten program
nazywa się ... Knot... :D . Czyli za dobry chyba nie jest.

Gość to teraz
A woman knotted by dog ? Kobieta supłana przez psa ? :D

Gość xxx.
Ale ja nagrywarke mam... własnie myslalam ze moze mozna jakos nagrac na plyte jako cd bo mam nagrywarke cd. Czyli nagrac tego na druga plyte jako vcd jakos nie mozna?Tez sie nie da?

Gość najsłynniejszy DJ w Europie
nie da sie!!!!!!!!!!!!!!!! napęd CD nie przeczyta ci płyty DVD, więc jak niby chcesz to zrobić?:-0 pomyśl troche :-0 ktoś tam poradził ci żebyś poszła do kumpla który ma napęd DVD i niech przerobi ci to na DViX :-0

Gość xxx.
no ok..myslalam ze po prostu mozna to jakos zmienic :(Nie ma mi kto tego zrobic..