Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nieśmiała 26

Dziewczyny czy robiłyście to...?

Polecane posty

Gość co wymyślili mnisi
Chodzi o wkładanie palców w tyłek ??? :O

Gość nieśmiała 26
witam! widze ze coraz wiecej sensownych wypowiedzi,oczywiscie przeplatanych roznym dowcipami :) ja wiem, ze on chce,ja sie przemoc nie moge nie wiem,chociaz co za roznica czy facet kobiecie czy kobieta facetowi. nie jest gejem, lubi urozmaicenia,cos innego. pozdrawiam

Gość nieśmiała 26
ps. i wiem ze podobno to jest bardzo,bardzo przyjemne i facet potrafi miec taki orgazm ze hej.

Gość nieśmiała 26
podnosze

Gość smialy24
moja zrobila to bez zadnej krepacji, ale zeby to na mnie jakiekolwiek wrazenie zrobilo to nie powiem :o🖐️ tak jak bym sral, tylko w druga strone :classic_cool:

Gość nieśmiała 26
smialy,no to masz odwazna dziewczyne,ja wiem ze on chce i nie moge sie przelamac!

Gość a ja to nawet
chciałbym, zeby kobieta włożyła mi sztucznego penisa albo wibrator :-)))) Nie jestem gejem!!!!!!!!!

Gość nieśmiała 26
no nareszcie jakis facet cos napisal!

Gość nieśmiała 26
podnosze,moze ktoras sie dopisze

Gość yufus
A ja lubię jak mi w czasie pieszczot moja pani wsunie paluszek.

Gość znalam takiego jednego...
Uwazam, ze niektorzy faceci mieli by na to ochote, ale albo sie wstydza poprosic lub boja sie przyznac, ze sprawia im to przyjemnosc albo sa homofobami. Jednak jesli mezczyzna zdecydowanie mowi nie - nalezy to uszanowac. Nie wszystko musi odpowiadac.

Gość nieśmiała 26
dzięki wszystkim za ich wypowiedzi😘 jesteście cudni:D a teraz pytanie z innej beczki... czy kiedykolwiek próbowałyście jesć własną kupę? jak ona smakuje? bo ja chciałabym spróbowąć stolca...ale nie wiem czego się spodziewać...

Gość nieśmiała 26
dziekuje za podszywanie sie :)

Gość Portugalileinen
Ja lubie jak mi moja dziewczyna masuje odbyt palcami, lubie tez jak mnie tam caluje, co zreszta lubie oddawac jej z nawiazka. Moze jednak zabrac troche czasu zanim zdecyduje sie na cos wiecej z nia, ale jestem pewien ze do tego dojdzie, ona zreszta bardzo tego chce. Nie boj sie, seks analny czyli ogolne pieszczoty wlacznie to zupelnie normalna sprawa, znana nie od dzis tylko jakies dziwne tabu mamy w polsce :P I to niekoniecznie musza byc sklonnosci homo u facetow, ja znam osobiscie wielu gejow i jestem otwarty na nowe doswiadczenia jezeli tylko czuje na nie ochote, ale mezczyzni zupelnie mnie nie pociagaja, w kazdym razie jeszcze sie taki nie trafil ;) pozdrawiam