Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chcąca

Tak bardzo bym chciała....

Polecane posty

Gość chcąca

kurcze Kobietki, umieram z ciekawości i trzymam kciuki....moze teraz sie nam poszczęści w tej dziedzinie życia, mianowicie chodzi o dzieciątko, współżyliśmy w same dni płodne które niedawno mi sie skonczyły i mam OGROMNĄ nadzieje ze sie udało!!!!!

Gość haneczka-25
czesc ja sie dołącze w tym miesiacu tez próbowałam to był pierwszy cykl kiedy podjeliśmy starania, ale wczesniej brałam 7 lat tabletki i dwa miesiace po przerwaniu miałam wszystko nieregularnie, a wczoraj zrobiłam test i nic:( czekam na @i może w przyszłym miesiacu się uda, ale tobie życzę wszystkiego naj naj

Gość chcąca
witaj. Ja jeszcze testu nie robię a do mojej @ to jeszcze 8 dni :-). chciałabym jej ni dostac nop ale zobaczymy. Ja z tego wszystkiego to juz dzis mialam kupic test i wykonać go jutro czy w niedziele....ale nie kupilam, poczekam do dnia miesiączki.

Gość haneczka-25
ja nie czekałam bo nie wiem kiedy dostanę pierwsza miałam po 30 dniach a drugą po 48 - od przerwania tabletek, a w poniedziałek bedzie 30 dzien wiec wczoraj zrobiłam ;( może chcoiaz tobie sie uda