Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gorgiaaaaaa

Puder pomózcie!

Polecane posty

Gość Gorgiaaaaaa

Mam tłustą cere,czasem wyskoczy jakaś ''niespodzianka''.Jaki puder będzie najlepszy?Szukam jakiegoś który matuje...karancja mam jasną nawet bardzo jasną;)

Gość sasasas
moj ukochany to puder w kamieniu firmy Vipera cosmetics! jest swietny!!! od lat jestm mu wierna :) uzywam go rano i w ciagu dnia na poprawki, swietnie spelnia swoje zadanie... ostatnio zabraklo go w sklepie i sprobowalam czegos innego - porazka totalna! wzielam Yoko i wygladal strasznie nienaturalnie, ciezko i smierdzial jak puder starej ciotki ;) tak ze polecam Vipere i kosztuje niewiele kolo 10 zl

Gość sasasas
aha mam cere mieszana tj w pasie czolo nos broda zawsze mi sie swieci skora i uwazam ze on jest najlepszy, zreszta wyglada bardzo naturalnie, wtapia sie w skore oczywiscie jak nie nalozy sie za duzo :) ale nie jest zle skoro moj chlopak nie wie ze mam go na sobie ;) a kolor uzywam ciemny - morelowy ale sa rozne odcienie

w kamieniu - jak dla mnie to max factor - creme puff nr 5 - cena 25 zł jest to puder transparentny - wiec dostosowuje sie do karnacji a w kremie to la roche posay - uniface nr 13 lub 12 w cenie 54 zł - jest super bo wystarcza na 5-6 mieisecy - a do twojj jak i mojej cery jest rewelacyjny jeden i drugi nie uczula

Gość loreal ideal balance
fluid rewelacyjnie matuje i utrzymuje sie długo nawet w cieple