Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość polaaaaaa

Twarz czy cialo?

Polecane posty

Gość polaaaaaa

Na co bardziej zwracacie uwage,tzn czy lepiej jak dziewczyna ma ladna twarz i troche grosze cialo czy brzydsza twarz a piekne cialo?

Gość misza292929
czy jest wykształcona

Gość ASIUNKAA
jA mysle ze faceci wolą ładniejsze ciało...faceci..tak czy nie ?

Gość polaaaaaa
faceci wypowiedzcie sie:P

Gość upupupuupuupppuupupu

Gość ja tam nie wiem
ja zwracam uwage bardziej na twarz. Z cialem zawsze mozna cos pokombinowac, schudnac albo przytyc, z twarza niebardzo :P jesli mowie, ze kobieta jest ladna to chodzi mi o twarz generalnie. u facetow tez liczy sie dla mnie ladna buzka a nie gora miesni, zreszta miesniakow nie preferuje :P

Gość ja tam nie wiem
ale faceci to raczej na cialo leca, a szkoda :O

Gość ja tam nie wiem
wiecie co? nawet gdybym zobaczyla tu 100 wypowiedzi facetow, ze wola ladna twarz to w to nie uwierze :P w praktyce jest inaczej :P

Gość twarz
bo to zalezy

Gość ja tam nie wiem
widze jak jest po prostu... jak widze te pasztety spacerujace z zajebistymi facetami i te ladne dziewczyny, ktore moze nie maja idealnej figury, ale cos jednak w sobie maja, to sie we mnie krew gotuje :O

Gość matołwswjk
ja tam nie wiem-> tez to zauwazylam

Gość ja tam nie wiem
fajnie, że ktos sie ze mna zgadza ;)

Gość Ingeborga zła
Po co się łudzić i oszukiwać, ważne jest ciało!! Tak jak już ktoś napisał, jest wiele pięknych dziewczyn (twarz) które są same i prawie w ogóle nie mają powodzenia. Pamiętam to z liceum, najbardziej rozrywane były te które ekspoowały ciało. W klubach też, choć któraś jest brzydka nałoży tapete, skąpe ciuszki i już rozchwytywana

Gość matołwswjk
ogolnie zgrabne dziewczyny sa postrzegane jako fajne, a te b.ładne a przy kosci ogolnie: grube i tyle

te z ciałem sa na sex:) tylko faceci sie z tym nie kryją a one ida za facetem jak ma kasse:) albo ma ine stanowisko, bardziej poplatne wtedy wyraznie:) daja do zrozumienia ze mysla powaznie o facecie. A rok temu jak tego nie miał jakos tylko tyłek oferowąły i nic wiecej i były takie niezdecydowane pierniczyły cos tam o z boku poprzetzec itp:) ale w grudniu 02 juz daly wyraznie ze to on:)bo mu w sałwe poszlo co za dziwka:) Alka

Gość ja tam nie wiem
nie rozumiem wypowiedzi powyzej :O

Gość ja tam nie wiem
noo... myslalam, ze tylko ja mam problemy ze zrozumieniem tego tekstu ale widze jest nas wiecej ;) :D

Gość ja tam nie wiem
"a te typowe laski nie mają facetów (część) bo ci drudzy mysla ze taka lacha jest pewnie zajeta" o ktore Ci chodzi w tym momencie? ładna twarz czy cialo?

Gość misialkaaT
a ja jestem zgrabna, mam ładną twarz (tak mówią)podobam sie facetom ale m.ój minus- bardzo mały biust

Gość ja tam nie wiem
eee tam... ale tu jest mowa albo o jednym albo o drugim ;) choc najwiecej jest kobitek tych posrodku, niezle cialo, twarz zywczajna czyli prawdziwych lasek :D ooo ale ja jestem najlepszym przykładem na to, ze faceci leca na cialo! twarz podobno 'zjawiskowo piękna' z cialem mam malutki problem ale pracuje nad tym ;) mam tak zwane kobiece kształty :P moj facet zamienil mnie na dziewczyne, ktora ma ladna figure, jest chudzudka, dla mnie az za bardzo, ale twarzy ciekawej nie ma i nie mowie tego z zazdrosci :P oczy jej sie rozbiegaja :D

Gość ja tam nie wiem
eee tam... ale tu jest mowa albo o jednym albo o drugim ;) choc najwiecej jest kobitek tych posrodku, niezle cialo, twarz zywczajna czyli prawdziwych lasek :D ooo ale ja jestem najlepszym przykładem na to, ze faceci leca na cialo! twarz podobno 'zjawiskowo piękna' z cialem mam malutki problem ale pracuje nad tym ;) mam tak zwane kobiece kształty :P moj facet zamienil mnie na dziewczyne, ktora ma ladna figure, jest chudzudka, dla mnie az za bardzo, ale twarzy ciekawej nie ma i nie mowie tego z zazdrosci :P oczy jej sie rozbiegaja :D

Gość ja tam nie wiem
eee tam... ale tu jest mowa albo o jednym albo o drugim ;) choc najwiecej jest kobitek tych posrodku, niezle cialo, twarz zywczajna czyli prawdziwych lasek :D ooo ale ja jestem najlepszym przykładem na to, ze faceci leca na cialo!

Gość ja tam nie wiem
twarz podobno 'zjawiskowo piękna' z cialem mam malutki problem ale pracuje nad tym ;) mam tak zwane kobiece kształty :P moj facet zamienil mnie na dziewczyne, ktora ma ladna figure, jest chudzudka, dla mnie az za bardzo, ale twarzy ciekawej nie ma i nie mowie tego z zazdrosci :P oczy jej sie rozbiegaja :D

Gość Ah.....
ciało :classic_cool:

Gość matołwswjk
ja tam nie wiem--> mam to samo moze nie jestem zjawiskowo piekna, ale napewno ładna, ale chuda nie jestem