aidusia 0 Napisano Wrzesień 22, 2006 mam pytanko do Was kobitki..neiwiem czy byl juz poruszany ten temacik .....czy jesli zapomnialo sie wziasc tabletke o regularnej porze tylko np pol godziny pozniej to cos moze nie zadzialac...ja mysle ze okey jest ale wole sie WAS zapytac... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość normalnie Napisano Wrzesień 22, 2006 powinnas pis mleko a nie sexić sie :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Nie jest OK Napisano Wrzesień 22, 2006 Wyrosnie ci trzecia ręka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość qqqqq Napisano Wrzesień 22, 2006 wszystko jest ok. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Animka Napisano Wrzesień 22, 2006 Pół godziny to żadne opóźnienie więc możesz być spokojna:). A tak na marginesie, to nie wiem dziewczyny po co te durne uwagi...to forum jest po to aby zadawać nurtujące nas pytania.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach