Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 Maria-z-Ostr贸dy

Moje kochane kafeterianki- pom贸偶cie, prosz臋.

Polecane posty

Go艣膰 Maria-z-Ostr贸dy

Mam na og贸艂 proste w艂osy, ale ko艅c贸wki mi si臋 kr臋c膮 lekko i na przodzie te偶 czasami si臋 jaki艣 loczek pojawi. Pocz膮tkowo mi si臋 to spodoba艂o, ale jak znajoma wyprostowa艂a mi w艂osy za pomoc膮 prostownicy, to po prostu wygl膮da艂am 艣wietnie. Nie sta膰 mnie na prostownic臋, niestety. Wi臋c moje pytanie brzmi nast臋puj膮co: czy sa na polskim rybku produkty, kt贸re prostuj膮 w艂osy? Wiem, 偶e to g艂upie pytanie, ale na kosmetyce niestety s艂abo si臋 znam, wi臋c to dlatego. Czy mo偶ecie mi pom贸c? Zaproponowa膰 co艣 艂atwo dost臋pnego i ta艅szego?

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 dziewczyna b膮d藕 co b膮d藕
lepiej moim zdaniem uzbiera膰 sobie kas臋 na prostownic臋- na d艂u偶sz膮 met臋 to bardziej Ci si臋 op艂aci! je艣li chodzi o preparaty to mo偶esz u偶ywa膰 od偶ywek wyg艂adzaj膮cych. s膮 takie, bo ostatnio babka mi w sklepie proponowa艂a, kiedy poprosi艂am o od偶ywk臋 do w艂os贸w kr臋conych (mam loki) :O

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 prostoiwnice mozna kupic juz
za 17 z艂.Osttanio widzilam w Rosmanie za tak膮 cen臋.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Maria-z-Ostr贸dy
Ale od fryzjerki s艂ysza艂am, 偶e za 17 z艂 to mo偶na kupi膰 jaki艣 "fajans"... z do艣wiadczenia ona wie. Nie chc臋 zbyt niszczy膰 w艂os贸w codziennym prostowaniem.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Maria-z-Ostr贸dy
A mo偶ecie poleci膰 jakie艣 konkretne produkty?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 to dlaczego ta fryzjerka
nie poda艂a Ci nazw kosmetyk贸w, skoro ma do艣wiadczenie???

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Maria-z-Ostr贸dy
nie zapyta艂am j膮 o to. Pami臋膰 robi swoje... zw艂aszcza w starszym wieku.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 hej ty
maryna cos bredzisz to za ile ty hcesz ta prostownice?? 馃槧 a co myslisz ze odzywki to za darmo daja?? wez nie rob dziada z siebie tylko marsz do roboty i kup sobie a na poczatek to jak chcesz miec proste wlosy to i tania strczy po cos ja produkuja nie?? :P:P:P:P a jak nie to nie marudz i laz w kreconych

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Maria-z-Ostr贸dy
A czy ja napisa艂am, 偶e chc臋 prostownic臋 za 10 z艂??? Nie! Wyrazi艂am si臋 jasno: nie chc臋 niszczy膰 w艂os贸w prostowaniem, i nie mam pieni臋dzy na kupno tego przyrz膮du! Powy偶sza wypowied藕 艣wiadczy o tym, 偶e autorka tego postu nie przeczyta艂a mojej notatki! Wiem, 偶e od偶ywki itp. kosztuj膮, ale przecie偶 wol臋 wyda膰 na od偶ywk臋 i mie膰 艂adne w艂osy, ni偶 codziennie je wysusza膰 prostownic膮.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 a Ty to
si臋 naucz pisa膰, bo taki be艂kot si臋 藕le czyta. Taka marnota z ciebie, 偶e nawet nie umiesz si臋 wys艂owi膰. Nie wyzywaj wi臋c kogo艣 bez powodu! Pierdo艂a!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Maria-z-Ostr贸dy
Nie ma to jak wspania艂a pomoc kafeterianek... zawsze mo偶na liczy膰 na niemi艂e s艂owo. Dzi臋kuj臋 wam, kochane jeste艣cie bardzo! Nie wiem, co ja robi臋 na tym forum, chyba si臋 pomyli艂am...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 straszne
:O nikogo nie obchodz膮 twoje pomy艂ki... no mo偶e troch臋... nas... 偶eby ci臋 wysmia膰 :d

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Maria-z-Ostr贸dy
My艣la艂am, 偶e co艣 m膮drego napiszecie. Ale wy tylko potraficie wprost cz艂owiekowi z艂e s艂owa powiedzie膰. Nie rozumiem.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 straszne
masa jestes

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 do Maria z Ostr贸dy
Nie przejmuj si臋 bo o tej porze to zazwyczaj siedz膮 na necie same 艣wiry co nie maj膮 zrobi膰 ze sob膮 w pi膮tkowy wiecz贸r. A jak ju偶 im si臋 udaje kogo艣 sprowokowa膰 swoim jadem i z艂o艣liwo艣ci膮 to si臋 ciesz膮 jak dzieci. Tak wi臋c spokojnie i po prostu olej to!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Emaya
Ja kupi艂am na allegro prostownic臋 ceramiczn膮 z regulacj膮 temperatury za 29,90z艂. U偶ywam od ponad roku i moje w艂osy maj膮 si臋 bardzo dobrze. Raz na p贸艂 roku podcinam rozdwojone ko艅c贸wki. Tania prostownica nie r贸wna si臋 od razu, ze to badziewie. Mia艂am Philipsa za ponad st贸w臋 i sprzeda艂am, bo by艂a do d...y. Jak si臋 zdecydujesz, to kup ceramiczn膮 lub lustrzan膮. Nie kupuj metalowej pokrytej ceramik膮, bo s膮 do niczego, a ceramika si臋 艣ciera po jakim艣 czasie. Warto raz zainwestowac i to niewielkie pieniadze :-))

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 piesek
do>>>do maria z ostr贸dy ty 艣wirze, nie masz co zrobic z piatkowym wieczorem? :P nie mowcie jej, ze prostownice mozna kupic za 19, 90 w rosmanie, bo to jeszcze bilet do olsztyna czy jakiego innego miasta wioski trza kupic, dojechac, wrocic.... pekaesy drogie, co?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Emaya
Poza tym suszarka te偶 niszczy w艂osy. Ja przy swoich w艂osach stosuje od偶ywk臋 Doliva za 7z艂 z apteki (stosuje si臋 raz w tygodniu) i mam pi臋kne w艂osy (co cz臋sto m贸wia mi znajomi). Wi臋c mo偶na mie膰 艂adne w艂osy - takie jakie si臋 chce mie膰 - za niewielkie pieniadze.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Emaya
No i mysl臋, ze nie ma takich preparat贸w, kt贸re ca艂kowicie prostuj膮 w艂osy (zw艂aszcza d艂ugie). Na kr贸tkie w艂osy robia zabieg prostowania w salonach Jean Luis Dawid, kt贸ry wystarcza na trzy miesiace, ale jest do艣膰 drogi (oko艂o 150-200z艂).

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ty piesek
no w艂a艣nie mam czytaj膮c wypowiedzi ludzi twojego pokroju, kt贸rzy musz膮 byc bardzo nieszcz臋艣liwi. A tobie przecie偶 nie b臋d臋 pisa膰 co ja b臋d臋 dzis robi膰 bo i tak nie pojmiesz tego. Twoje szare kom贸rki ju偶 dawno posz艂y spa膰. Tylko co ty tu jeszcze robisz?!

Udost臋pnij ten post