Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bardzo niezaspokojona

Ile z Was jest z partnerem który Was nie zaspokaja seksualnie?

Polecane posty

Nic mi się ładnie nie układa, bo siedzę przy kompie, zamiast ... ehhh...! Wiśniowa! daleko jestes?

nie mam juz siły.............> jakbys opisała moja sytuację :( ja jestem 8 lat po ślubie i jakieś 4 lata temu to On za mną ganiał (jeszcze) teraz to ja się proszę o każde(buzi) nie mowiąc o czymś więcej:(

Wy to jedno \"miasteczko \" , ja to daleko (wielkopolska) bawcie się dobrze:) . mi pozostaje nadzieja ( a jak wiadomo \"nadzieja matką głupich\" )

Centrum? Centrum czego? W centrum to ja chciałbym się znaleźć. I to już, natychmiast! W \"wiśniowym centrum\", naturalnie.

Nie mam juz siły......> ja go prosiłam ,żeby był ze mną ( byłam laska ,której wszyscy chcieli) . KOCHAŁ , [PIEPRZYŁ . DOCENIAŁ . A TERAZ ? . OD DOBRYCH 7 MIECHÓW NIE SŁYSZAŁAM NAWET \"KOCHAM CIĘ\" o seks to ja się naprawdę muszę prosić -przykład _ ten weekend był jedyny w ktory nie pracowal - i zasnął wczoraj o 21.35 . a potem jeszcze zrobiłam mu łóżko , a jak się obudził o 00.20 to wszedł na stronki erotyczne:(

Już chyba spełniłem swą rolę i mogę się oddalić na wcale to, a wcale nie zasłużony spoczynek?

Oj, Wiśniowa, Wiśniowa!! To Ty nie wiesz, że ja straszny zboczeniec jestem i tak łatwo nie odpuszczam? Myślisz, że ja się nie ślinię? Ech...!!!

Gość dyziek
ja jestem największy zboczeniec,

Gość dyziek
i jak sam nie mogę zaspokoić to kolegów przyprowadzam