Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nikolaaaaa

czy zna ktos tabletki mifepriston???

Polecane posty

Mifepriston Powrót do strony głównej Odnośnie mifepriston Mifepriston (antyprogestagen) przerywa ciążę blokując działanie progesteronu - hormonu przygotowującego wyściółkę macicy do przyjęcia zapłodnionego jaja. Mifepriston zawarty jest m. in. w pigułce RU-486. Nie jest to więc metoda antykoncepcji, ale sposób na zabicie istniejącego już zarodka z dzieckiem. Listy do redakcji Malwina Miałam prawie dwadzieścia lat. Właśnie dopiero zaczęłam studia, miałam chłopka... Niestety rodzina moja, i chłopak (a zarazem przyszły tatuś) postawili mnie przed decyzją!! (Oni zadecydowali za mnie) że mam usunąć... takie usuniecie \"problemu\" kosztuje 230 USD Marta kurwa przysiegam brak mi slow na twoje tepawe myslenie jak to dobrze ze jetses tak zajebiscie odpowiedzialna ze nigdy ci nie pekla prezerwatywa ciekawe czy bylabys taka madra no albo przeciez taka switea ciota jak rty pewnie zdecydowalaby sie urodzic nawet 10 wpadek co tam.. Monika Mam 22 lata, jestem studentką II roku Ekonomii, jestem panną i za pół roku zostanę mamą. Gdy miesiąc temu dowiedziałam się, że jestem w ciąży, myślałam, że cały świat właśnie rozsypał się na kawałki. Byłam przerażona, w panice, w rozżaleniu.. Sama kiedyś byłam embrionem i dlatego jestem przeciw aborcji Skontaktuj się z twórcą strony Listy do redakcji Gosia Mam na imię Gosia, mam 27 lat i ślicznego, mądrego 7-mio letniego synka. Gdy zaszłam w ciążę nie byłam ani mężatką, nie miałam własnego M, pracy, dopiero zaczynałam szkołę policealną. A.B. Moja ciąża również była nieplanowana, w momencie w którym najmniej mogłam się spodziewać! Byłam przerażona, co dalej będzie? Jak ja sobie poradzę z szkołą pracą domem ... i dzieckiem jednocześnie!!! Jestem po aborcji... I bez tych zdjęć na waszej stronie czułam się źle. Teraz czuję się jeszcze gorzej. Czy o to właśnie Wam chodziło? Mifepriston

Gość miaaaaaaaaaaaaaa
Witam Sprzedam zestaw Women on Web cena 350zł (zestaw składa się z 1 tabletki Mifepristone (ru186) i 6 tabletekMisoprostolu (arthrotec cytotec) Ekspersowa wysyłka ponieważ wiem jak ważny jest w tym przypadku czas. Służę radą i pomocą. pytania,zdjęcia na maila,pozdrawiam m43x@wp.pl

Gość werka320
Witam, mam do sprzedania zestaw poronny z WOMEN ON WEB. Zamówiłam go dla siebie ale na przesyłkę czekałam prawie 5 tygodni i już nie mogłam go użyć gdyż byłam w 10 tygodniu ciąży. Jeżeli jest ktoś chętny proszę pisać na email werka320@interia.pl