Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość melka11

czy po zmianie czasu na zimowy tabletki trzeba przyjmowac??

Polecane posty

Gość melka11

normalnie jak ja np o 19 czy skoro czas sie przesuwa to jednak ta godzine pozniej o 20 ?? czy godzina roznicy w braniu tabletek moze spowodowac to ze nie bedzie dobrze dzialac??

nie chodzi o to, zebyś brała co do sekundy o tej samej godzinie codziennie, tylko zeby była to jedna pora. albo bierzesz rano, albo koło południa, albo wieczorem itp... godzina poślizgu nie będzie miała żadnego wpływu na tabletki, ba, nawet 2, 3 godziny to nic! ja biorę różnie ale zawsze w przedziale czasowym 19-22. i wszystko jest ok :) więc możesz brać dalej o 19, możesz tez zmienić na 20, możesz nawet wziąć o 18 albo 21 ;) i nic się nie stanie :)

do autorki - ja brałam tabletki z reguły o 19stej,ale miałam niezłe poślizgi - do 10 godzin. nigdy nie brałam pod uwagę zmiany czasu.nie martw się desire 1987 - trochę młoda jesteś na pigułki,moim zdaniem.dobrze się z nimi czujesz? jakie bierzesz?

W ulotce pisze o braniu \"o stałej\" porze więc zmiana o godzinę nic nie zmienia. Możesz dalje brać o tej godzinie co zawszem, nawet po zmianie czasu.

Róża Herbaciana, biorę Yasmin (pierwsze opakowanie). Czuję się po nich świetnie, nic mi nie dolega, od czasu do czasu piersi zabolą, dwa razy obudziłam się w nocy, miałam mdłości i zawroty głowy, ale rano wszystko już było ok i przez cały dzień tak samo. (całe szczęście, że przesypiam skutki uboczne :) ). Dzisiaj będzie 16 tabletka i jest świetnie jak na razie jeśli chodzi o samopoczucie.

Gość melka11
ja tez jestem z 1987 i bire microgynon 21 i tez czuje sie dobrze z tym ze mam plamienia okres powinien skonczyc mi sie 4 dni temu a ja jeszcze krwawie ;/

No jak to \"troche mloda\"? Dziewczyna ma 19 lat, wiek odpowiedni. Ja tez zaczynalam z tabletkami w tym wieku:)