Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jesuuuuuuuuuu.........

mam 22lata i straszne zmarszczki pod oczami!!!!!!!!

Polecane posty

Gość jesuuuuuuuuuu.........

mam cere tlusta mimo to spore zmarszczki do okola oczu to po mamie, poza tym duzo sie usmiecham od paru tygodni zauwazylam spore pogorszenie!!!!! macie jak rady zeby ten proces zahamowac? co moze byc przyczyna naglego "rozpedzenia" sie zmarszczek? poleccie prosze jakis niezbyt drogi sposob i nie potwornie chemiczny.... :(

Hej... Rób sobie okłady z zimna...likwiduje obrzęki i ujędrnia skórę wokół oczu ( ja używam łyżki stołowe- trzymam ją przez chwilę w zamrażalce) Stosuj jakiś krem pod oczy przeciwzmarszczowy, ale lekki nie z żadnym retinolem..ja mam 24 lata i stosuję krem pod oczy kozie mleko do skóry skłonnej do zmarszczek.... Nie zapominaj nigdy o dobrym demakijażu to ma duży wpływ na powstawanie zmarszczek.... Używaj świetlika...ziołka lub maść...nawilżaj oczka :) Pozdrawiam.

Gość Dagmaaa
ja mam 23 lata i też tak mam. Kosmetyczka mi powiedziała, że to nie od uśmiechania się tylko kto ma skłonności do takich zmarszczek to mu się pojawią. Ale super dla mnie jest krem z oriflame pod oczy- Time Reversing;)

Gość jesuuuuuuuuuuuu...........
makijaz zmywam zawsze!!!! dokladnie - zelem i woda wydaje mi sie ze to genetyka + kosmetyki kolorowe (chociaz uzywam tylko eyelinera i podkladu) ech :( musze kupic jakis lekki zel bo bedzie kiepsko :(

Gość bella mia
siostro... mam 22 lat i ten sam problem:) z czego makijazu wogole nie stosuje prawie : 0 tez chce sobie kupic jakis krem pod oczy ale nie wiem jaki.......:/